18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Meztelen képekkel válaszolt a bosszúpornóra

2015.01.10. 17:08

Emma Holten volt barátja kitette az internetre a lány pucér képeit, ezért a dán csaj úgy döntött, elegánsan áll bosszút. Egy fotóssal meztelen fotósorozatot készíttetett magáról, így legalább a neki tetsző helyzetekben láttathatja a testét – írja az akcióról a Huffington Post.

A bosszúpornós eset három éve történt Holtennel, aki undorító üzeneteket kapott a pucér képek közlése után. Egyesek azt kérdezték, tudnak-e a szülei róla, hogy kurva, de olyan is volt, aki megfenyegette: ha nem küld több meztelen képet, a meglévőket ő továbbítja a lány főnökének. 

Kattintson a többi képért a fotóra!
Kattintson a többi képért a fotóra!
Fotó: Cecilie Bødker / Friktion

A lány összeállt Cecilie Bødker Jensen fotóssal, hogy visszahódítsa a saját testét és egy átszexualizált húsdarabból ismét a saját emberi testének láttassa azt. A képek a Friktion magazinban jelentek meg először. „Azt mondom az áldozatoknak: igazatok van, mégha egyedül is vagytok!" – mondta később az Elle-nek, hozzátéve, mennyire elege van a patriarchális társadalomból.

Egy 2013-as MacAffee-felmérés szerint az exek 10 százaléka fenyeget azzal, hogy intim képeket hoz nyilvánosságra. Ennek a kis szeletnek a 60 százaléka be is tartja a fogadalmát. A bosszúpornó áldozatai 90 százalékban nők.

További művészi képek a lányról itt.