Azt hiszi, hogy a szexuális élete most téli álmot alszik? Téved! A hónak, a hidegnek és a vacogtató hőmérsékletnek hála a libidója csak most indul be.

A Freenet.de alapján 10 tippet állítottunk össze a télre önnek, amiket ajánlatos sorra kipróbálnia. Elvégre hamarosan itt a tavasz. Emlékszik az izzasztó nyári napokra, amikor túlságosan fáradt és kimerült volt a szexhez? Ez a hideg téli időben egyszerűen nem történhet meg. 

  1. Közös hancúr a fürdőkádban. Kevés szebb hely van télen, mint egy forró, nagy, habos fürdőkád. De ne felejtse el, hogy jól fűtse fel a fürdőszobát, zárja be mindenki elől az ajtót, hogy legyen ideje egy bensőséges, de gyors menetre. Mert nem csak a bőre lesz ráncos attól, ha túl sokáig ázik a fürdőkádban. 
  2.  Egy vad hógolyócsata mindig felforrósítja az ember vérét, miközben mínuszok tombolnak. Ez egy  szuper lehetőség a flörtölésre, ismerkedésre,  és akár az aktuális veszekedés elkerülésére is alkalmas így az ünnepek alatt. De tényleg, ha már karácsony első napján már vita van ön és partnere között, érdemes kimenni vele a hóba.   
  3. Csókolózás a kandalló előtt. Természetesen ehhez azért szükség van egy kandallóra is. De az is elég, ha a nappalijában egy négyzetméteres tengert varázsol teamácsesekből és gyertyákból, és azt a látszatot kelti, mintha egy kandalló előtt lennének együtt. A szexuális élete hálás lesz érte.
  4. Romantikus szánozás. Lovak, szánhúzó kutyák, kicsi pónik, mindegy, hogy mi van a szánkója elé kötve, a lényeg, hogy önnek szabadon maradnak a kezei. Használja ki a lehetőséget a szánvezető mögött, aki nem fordul hátra, miközen önök a kezeiket a melegítő takaró alá teszik.
  5. A sport is rendesen egekbe emelheti a libidót. Persze ahhoz, hogy valaki télen is szabadlevegőn sportoljon, több kitartás kell. De ha rászánják magukat a partnerével, - ami így ünnepnapokkal eltelve nem lehet annyira nehéz, - vegyék fel a melegítőt és fussanak egyet a hóban. A sport után felgyorsult anyagcsere gondoskodik arról, hogy komoly kedvet érezzenek egy forró tus iránt, ahol aztán letesztelhetik, hogy futópartnerüknek vannak-e újabb izmai. 
  6. A hóemberépítés sem csak a gyerekek játéka. A partnerével görgessenek nagy gömböket, díszítsék fel a hóembert, és utána, mikor már mindkét kezük átázott és megfagyott a kesztyűben, akkor büszkén és kézenfogva menjenek haza felmelegíteni egymást.
  7. Menjenek el az erdőbe kirándulni. De ne felejtsenek el minden kanyarnál megállni, hogy csókolózzanak. És természetesen a fagyos és cúgos síliftek is lehetőségek arra, hogy azok is partnert találjanak maguknak, akiknek még senkijük nincs a forró téli szexre.
  8. Melegítsék meg egymást. Ehhez persze mindenképpen hideg kell, hogy legyen, de figyelem, senki nem szereti a másik hideg talpait. A sajátját sem. Ilyenkor nyugodtan vegyen fel egy vastag, puha pamutzoknit. Nem számít a szexnél. 
  9. A szánkózás is fel tudja rendesen pörgetni az embereket. Kár, hogy a legtöbb szánkó nem elég nagy két felnőttnek, de ez is egy jó trükk, amivel közelebb lehet kerülni egymáshoz. Szándékosan de óvatosan egymásra borulhatnak, vagy próbálja meg, hogy lehet közösen ülni a szánkón, egymással szemben. 
  10. Aki nem a virgonckodások mellett teszi le a voksot, azok nyugodtan igyanak meg együtt egy-két börgre forralt bort. Az alkohol kis mennyiségben lazít, feloldja a feszültséget és a gátlásokat, átmelegíti az egész testet és nagyon jót tesz a libidónak.