My Strange Addiction, azaz Az én fura függőségem címmel nyomat egy sorozatot a TLC, ahol totálisan kattantnak tűnő embereket mutatnak be, akiknek valamilyen nem hétköznapi addikciójuk van. Bemutatunk mi is két nőszemélyt, ön meg szavazhat a végén, kivel képes azonosulni.

Itt van mindjárt Patrice Londonból, aki imád téglát enni. A saját falát faló nő (komolyan nem szóvicc) 12 éve eszik téglát. Kb. fél tonnányit tolt be eddig, napi fél pohárral csócsál el az építőanyagból, akár a saját falát megbontva. 

Azután kezdte el ezt a hülyeséget, hogy rokonai meséltek más rokonokról, akik gyerekkorukban belevájták a foguk a téglába. A család aggódik a rákapott nőért, aki elment orvoshoz is. A doktor figyelmeztette, le kell tennie a téglát, amit a nő kilenc órán át bírt csak, durva vége lesz ennek.

A másik versenyzőnk a floridai Linda, akinek egy 70 tonnás körhinta a házastársa. Az objektszexuális, tehát egy tárgyba szerelmes 56 éves nő 26 éve esett bele a körhintába (nem úgy), és el is nevezte Bruce-nak. 

Bruce-t majdnem szétkapták egy baleset után, Linda oly szomorú volt, hogy félrelépett egy repülővel és egy mozdonnyal. Négy éve aztán egy barátja megtalálta Bruce-t, amit/akit Linda hazavitt magához, azóta együtt élnek. 2011-ben össze is házasodtak. Linda dollártízezreket költött eddig a körhintára, ami amúgy nem működik. Az meg rejtély, milyen lehet a szexuális életük.

Tessék szavazni: ki a menőbb?

Ki a menőbb?