Olyat már láttunk, hogy valaki kiábrándul a bankszektor embertelen világából, de azért viszonylag kevesen választják azt b-tervnek, amit Paige Jennings: a 23 éves nő pénzügyi elemzőként végzett a floridai egyetemen, utána pedig a Wall Streeten dolgozott gyakornokként, egészen addig, ameddig meg nem unta a rossz fizetést, és a pornóipart választotta. Azóta Veronica Vain néven dolgozik.

„A mai napig szereten a pénzügyi elemzést és gondolkodást, de rájöttem, hogy nekem nem megy annyira a politizálás, hogy sikeres legyek ebben. Minden nap nyolc órát ülni egy asztal mögött kiszívja belőled az életet, úgyhogy elkezdtem olyan lehetőségeket keresni, amik kicsit lazább keretet adnak” – mondta az Independentnek a nő.

Jennings először meztelen szelfiket készített magáról a munkahelye vécéjében, és ezeket adta be a már nálunk is bemutatott Sex Factor nevű pornós tehetésgkutatója jelentkezéséhez, innentől pedig el is indult a biznisz.

Bár egykori munkaadója megtiltotta neki, hogy elmondja a cég nevét, végül természetesen viszonylag gyorsan kiderült, hogy a Lazard nevű vagyonkezelőnél dolgozott, ahonnan aztán az is tisztázódott, hogy korábban már volt balhéja, pont a meztelenkedő szelfik miatt. Egy ideig sokan támadták Twitteren is, de egyelőre viccesen kezeli: „Azért hagytam ott a Wall Streetet a pornókarrier kedvéért, mert nem tudtam abbahagyni a maszturbálást a munkahelyemen, és nagyon szeretem a spermazuhanyt. Most már jobb?” – válaszolt az őt cseszegetőknek.