shutterstock 233989144

Ismerje meg a lányszövetségek döbbenetes szabályait

bd
2015.01.22. 13:53 Módosítva: 2015.01.22. 14:31

Nyilván nem minden egyetemi lányszövetség potenciális gyűjtője a Doktor Szösziből is jól ismert sztereotíp macáknak, de van, amelyik még ezt a szintet is képes alulról súrolni.

Nem tudja miről van szó? Akkor egy kis emlékeztető:

A lányszövetségek szokásos felvételi procedúrája - nem mindenhol persze - egy úgynevezett "rush week" mely során a potenciális jelentkezők megismerhetik az adott közösséget és egymást.

Na most ehhez biztosít csodálatos szabályrendszert a Dél-Kaliforniai Egyetem Alpha Chi Omega (AXO) szövetségi tagjainak küldött levélke, amiből kiderül, hogyan kell ebben az időszakban kinézni/viselkedni. A Jezebelhez is eljuttatott email annyira durva, hogy szinte bűn nem szó szerint idézni, de azért kimazsolázni is öröm. 

Az itiner szép sorjában ad néhány utasítást   tanácsot, például 

az alakformáló fehérnemű kötelező viseletéről

„Nem tudom eléggé hangsúlyozni, mennyire fontos a spanx viselése ahhoz, hogy a legjobb formádat hozd. Még ha nagyon vékony is vagy... Plusz nem kell állandóan behúznod a hasad, és a puffadástól sem kell tartanod" - szól az ige.

doktorszöszi.gif

Egy rendes AXO tag haja nincs lenőve, és ha már festi, akkor „a természetben is megtalálható színt választ", a szemöldöke pedig soha, semmilyen körülmények között nem lehet rendezetlen.

Ami a haját illeti, az legyen göndör vagy sima

De hullámos soha!!!!!
 

Ha esetleg nem bánna  elég ügyesen a hajsütővassal, vagy hajvasalóval (belegondolni is szörnyű) akkor itt az ideje gyakorolni. Persze olyanra senki ne vetemedjen, hogy az egyenes haját begöndöríti, ugyanis a frizurának órákon keresztül tökéletesen tartania kell, és a hajlakktól merev illetve lelapult haj elfogadhatatlan. Mint ahogy a sérült, károsodott haj, és a rendezetlen frufru is.

Még ennél is fontosabb, hogy a felvételi hetet megelőzően egy lelkiismeretes lány már nem eszik cukros vagy olajban sütött dolgokat, így éri el, hogy az arcbőre ragyogó, a bélműködése pedig normális lesz, és természetesen rendszeres edzéssel készíti fel magát a nehéz időszakra.

doktorszöszi1.gif

Erősen ajánlott visszafogott színű gél-lakk a kéz és lábkörmökön, míg a szemüveg eléggé nemkívánatos kiegészítő.

Még bírják? Most jön a java.

A megfelelő smink is fontos, amit tételesen meg is határoz a levél írója, majd így folytatja:

„Ha nem viselsz megfelelő sminket, akkor megállítalak, és felteszem én. Nem érdekel, ha elkésel az órádról, nem érdekel hogy végzős vagy-e, vagy gólya. Megállítalak!"

 Ha ráérzett az ízére, íme a teljes mű:

Sorority Appearance Guidelines

Kommentálná? A Facebookon tegye!