Elég furán akarta a brit apa megleckéztetni tinédzser lányát, aki elől elmondása szerint nem tudta olyan helyre rejteni a sütiket, hogy az ne zabálja fel az összeset. Mikor a szobáját túrta át hozzá vezető nyomokért, talált egy üveg sajátmárkás vodkát, és jó szülőként úgy döntött, itt az idő visszavágni.

„Gondoltam, ketten is játszhatunk, ezért kiöntöttem a vodkát, és vizet töltöttem a helyére, majd visszatettem ugyanoda, ahol tartotta. Előre röhögtem magamban, hogy mennyire el lesznek tévedve, amikor a barátaival kisérletezgetni kezdenek pár óra múlva” – kezdte el a történetet.

Az egész jól is hangzott, az apa nevethetett egy jót a parádés visszavágáson, de mint kiderült, az élet sokkal mókásabb ennél: „Egész este vártam a hívását, de semmi nem volt. Másnap hazajött, és megkérdeztem, mi volt este. Azt mondta, fura volt, mert vettek egy üveg vodkát, de víz volt benne. Magamban már nevettem, de próbáltam előadni a komoly apát. Aztán közölte, hogy visszavitték a Tescóba, és adtak helyette egy másik üveget” – szólt a Redditre kirakott történet.

Ha ez igaz, akkor az angol Tesco jó eséllyel minden idők legkirályabb ügyfélszolgálatát tartja fent, ami ráadásul lehetőséget biztosít sokaknak rá, hogy egy üveg vízből vodkát csináljanak.