tapinaci cover

Ellepték az internetet a tapinacis nők

2015.01.31. 19:08

Sokkal jobb, mint Kim Kardashian segge – többek közt így hirdeti a tapinacis nők fotóit a Girls In Yoga Pants Facebook oldal, aminek 126 ezer követője van. A facebookon túl a Redditet és úgy általában a Tumblrt is ellepték a jóganadrágos nők, akik szelfiket készítenek a hátsójukról edzés közben. Na ezt hívják ingyenpornónak, amit valószínűleg szintén Kim Kardashiannek, és a seggszelfijének köszönhetünk.

A Redditen, a Facebookon, a Twitteren, az Instagramon a girlsinyogapants hashtagre keresve rengeteg tapinacis nő segge feszít a monitoron. A Google keresője több mint 16 millió találatot dob ki a girls in yoga pants kifejezésre – ekkora az érdeklődés. Mielőtt még a feministák a szexizmust kiáltanának, érdemes megnézni a képeket közelebbről: a cicanadrágos csajok többnyire szelfiket készítenek magukról edzés közben, főleg a seggükről, és büszkén töltögetik az internetre.

A tapadó nadrágos nők mindegyike valamilyen sportot végez: jógázó nők, nyújtó nők, lépcsőző nők, edzőteremben szeldiző nők, tornázó nők láthatók a képeken. A fotóáradatot elnézve olyan ez, mintha valami kollektív fétis alakult volna ki – feltehetően az is hozzátett ennek a kialakulásához, hogy ezeket a képeket a nem letiltott oldalakon is lehet nézegetni, napközben, munka közben.

A tapinacis nők a pornómegosztó oldalakon is láthatók, a videókon már nemcsak nyújtanak és jógáznak, hanem rengeteg felnőtt dolgot művelnek a nadrágjukkal és a férfiakkal. 

tapinacinő

A nagy seggek forradalmával és a kábé két éve tartó, és egyre erősödő fitnesz mániával csak idő kérdése volt, hogy mikor lepik el a tapinacis nők az internetet. A munkahelyükön unatkozó férfiak nagy örömére.