Az amerikai Gilroy városában biztosan sokan örültek neki, hogy megnyitott egy igazán nagy és igazán ízléses bútorbolt, de arra valószínűleg nem számítottak, hogy az áruház egy percre sem fog nyitva tartani. Bár az áruház tele volt eladásra váró bútorokkal, nem csak nem volt létező nyitvatartása, de soha nem adtak el egyetlen terméket sem. Mint kiderült, azért nem, mert a tulajdonos Phuc Nguyen valójában füvet tartott a raktárban, ráadásul elég sokat.

A rendőrség ezer tő kannabiszt talált, mellette pedig 22 kiló már szüretelt füvet, ami összesen nagyjából 2 millió dollárt, azaz úgy 550 millió forintot ér. Az ügyet tovább súlyosbította, hogy a fűtermesztésre használt lámpák és egyéb kellékek is lopottak voltak, ezek úgy 80000 dollárt (kb. 22 millió forintot) érnek.

Azt egyelőre nem tudni, pontosan hogy intézték a szállítást, és hogy nem tűnt fel sokáig senkinek az egész. A Gawker megkérdezett egy utcában dolgozó férfit, aki szerint a nemlétező nyitvatartás végülis magyarázható: „Errefelé semmi nincs igazán nyitva, úgy tűnt, hogy ez is csak egy öreg bútorbolt” – mondta.