Kicsit talán túl dühös lett az a 17 éves dél-afrikai lány, amikor megtudta, hogy a pasija titokban felvette kamerára az egyik dugásukat, úgyhogy a srác péniszét elemsavval öntötte le – írja a Jezebel. A 25 éves Humphrey Koza mondjuk azzal súlyosbította a dolgot, hogy a videót az interneten is megnézhető a produkció, amit ráadásul jól láthatóan gumi nélkül zavartak le.

„Hallottam, ahogy az osztálytársaim röhögnek a videón, de amikor megláttam, teljesen elborult az agyam. Meg kellett mutatnom, mennyire dühös vagyok, bántani akartam, és jelezni, hogy rossz lánnyal kezdett ki” – mondta az esetről a lány, akinek annyira jól sikerült a terve, hogy Koza pénisze soha többé nem fog már működni.

Az egészben az a legérdekesebb, hogy a férfi állítása szerint nem akarta felvenni a szexet, a laptopjában lévő kamera csak véletlenül ment az akció közben, és fogalma sincs róla, hogy kerülhetett a nyilvánosság elé. Ettől függetlenül nem tervez feljelentést. „Még ha meg is nyerem a pert, az nem fogja visszaadni a férfiasságomat. Tönkre tenné a jövőjét, ha börtönbe kerülne, még mindig fiatal, nekem pedig nincs energiám bíróságra járni” – mondta Huimphrey Koza, aki azt viszont nem fogja megúszni, hogy gyerekpornó terjesztéséért eljárás induljon ellene.