A 63 éves Malcolm Brenner úgy döntött, megosztja a világgal azt a titkát, hogy 1971-ben párkapcsolata volt egy DELFINNEL. Állítólag Dolly, a delfin akarta, ő csábította el a férfit, aki akkor fotósként dolgozott. A viszonyról dokumentumfilm készült, a Dolphin Lover című filmet a Slamdance Filmfesztiválon mutattak be Utah államban január végén – írja a DailyMail

Malcolm Brenner és Dolly a palackorrú delfin állítólag egy teljes évig voltak párkapcsolatban, a férfi a sarasotai Floridalandben ismerkedett meg az állattal. A férfi a tizenöt perces filmben arról beszél, hogy esténként találkoztak, a park zárása után surrant be, és simogatta a delfin hátát, majd a farkát, aztán a delfin forogni kezdett, így elérhetővé téve a nemi szervét. „A delfin intelligens és értelmes lény, tisztában van azzal, mi történik, a szeretkezés tökéletes vele" – mondta Brenner. A delfinnel való szeretkezést állítólag a rövidfilm tökéletesen megmutatja, nem közönséges és nem is túl tudományos, hiteles.

„És ahogy simogattam őt, és a kezem a farokuszonya felé mozdult, Dolly lassan megfordult a hosszanti tengelye körül" – mondta a férfi részletezve, hogyan kell elképzelni a delfinnel való szeretkezést. Azt is hozzátette, hogy ha a delfin ha akarta volna, megölhette volna két másodpercen belül, de nem tette.

A delfin kezdett ki a férfival, de hogy ez pontosan hogyan zajlott, azt nem tudni. A lap szerint a férfi állítja, hogy a delfin bejelentette, szándékában áll a férfival szexuális kapcsolatot létesíteni. A delfinek párzási szokásait az alábbi videón megnézheti, bár csak annyit érzékelni, hogy dörzsölődnek egymáshoz – a hímek párzási időszakban naponta többször is késztetést éreznek az együttlétre.

Nem a 63 éves férfi az egyetlen, aki egy delfinnel való kapcsolatáról beszél a nyilvánosság előtt, egy kutatónő is felfedte titkát: korábban egy Peter nevű delfinnel volt párkapcsolata. Az a delfin egy kísérleti alany volt, és sosem tanult meg angolul (igen, ez lett volna a cél), a munkahelyi szexuális kalandozásról dokumentumfilm készült.