Már igazából azt is nehéz megemészteni, hogy a világunkban nemhogy létezik, de kifejezetten népszerű, és komoly rajongói táborral rendelkezik a snuggie, vagyis az olyan pokróc, aminek vannak ujjai, hogy beledughassuk a karunkat.

De még a snuggienál is sokkal szomorúbb, amiről a Daily Dot ír, hogy nemrég megjelent a piacon az arcpokróc, ami arra való, hogy a snuggieval nem lefedhető testrészeinket (a fejünket) be tudjuk vele takarni.

Az arcpokróc készítői azt mondják, hogy alapvetően két embercsoportnak szánják a terméküket. Az egyik azon emberek csoportja, akik nem akarják otthon feltekerni a fűtést, ha fáznak, mert nem akarnak túl sokat fizetni. A másik csoportba pedig azok tartoznak, akiknek nincs pénzük arra, hogy rendesen befűtsék a lakásukat.

Az Amazonon tíz dollárt, kb. 2700 forintot kérnek egy arcpokrócért, amiben az a csodálatos, hogy az arcpokróc annyiban tud többet bármilyen más sima pokrócnál, hogy van rajta egy kis lyuk az orrunknak, hogy levegőt is kapjunk, ha ez van a fejünkön.

Nem tudni, hogy eddig pontosan hányan vettek ebből a teljesen fölösleges termékből, de alapvetően pozitív értékeléseket kapott.