Nemrég fedeztük fel a Sitting and Smiling fedőnevű YouTube-csatornát, ahol Benjamin Bennett állít emléket a saját furcsaságának. A férfi ugyanis a videóiban konstansan ül és vigyorog. Körülnéztünk a tízévessé lett YouTube bugyraiban meg a DailyDoton, hogy vajon akad-e még egy ilyen különös szerzet vagy csatorna, de mielőtt folytatnánk, nézze végig az alábbi videót, megszakítás nélkül persze!

Jon répát eszik

Jonathan Harchick, netes becenevén Jon is jelentős figura, bár az ő csatornáin látni a koncpeciót és a humort is. A Jon Eats Carrots (Jon répát eszik) csatorna lényege, hogy Jon berak valami kellemes zenét, magára irányítja a kamerát, majd betol egy zacskó bébirépát (ami ugyenagy átverés). Még csak 322 ilyen videót készített, ellenben a Jon Drinks Water (Jon vizet iszik) csatornája 2231 epizódnál tart. Azt a sorozatát, amelyben 100 000-ig számol el minden videóban, már törölte.

Bagós Adolfo

6450, nem tévedés, hatezer-négyszászötven videót posztolt eddig Adolfo Mateo, a megrögzött vén argentin bagós. Mateo nem ganajjal gurigázik, mindenféle dohányt, szivarkát, szivart, cigarettát és pipát kipróbál a videókban, igazi ínyencként pöfékel a YouTube-ot nézők pofájába.

Tárgykezűek

A következő videó akár egy Galla Miklós-geg is lehetne, de az biztos, hogy a készítőket csakis a dili hajszolta bele a The Center for People With Things For Hands (Tárgykezű Emberekért Központ) projektbe. A csatorna azokról szól, akik úgy születtek, hogy tenyér és ujjak helyett egy tárgy nőtt ki a kezükből (pl. locsolókanna, virágcsokor, olló, Campbell's leveskonzerv stb.). A videók amúgy kicsit görbe tükröt mutatnak a sablonos esélyegyenlőségi videóknak is.

Gigaribik

Egy évtized múlva alapjaiban alakulnak át a szexuális szokásaink, ugyanis feltalálják addigra a szexrobotokat. Legalábbis erre épít a következő humorherold-csapat, amelyik ezeknek a szexbotoknak az életét mutatja be, akár az olyan hátulütőkkel együtt, miszerint orál közben is lemerülhetnek.

torzuló állatok

Cyriak csatornája se kispályázik: ő roppant kifinomultan nyúl egyszerű videókhoz, ami nem csoda, hisz egy profi brit animátor. A ListVerse szerint Photoshopot és After Effectset használ a munkája során, ebből jönnek létre a borzasztóan torz lények az egyszerű birkákból vagy tehenekből. És még az a gépzene is...!

cuki horror

Nana825763 az egyik legbetegebb csatorna: adott egy pokoli, kibelezett japán figura, ami furcsa hangeffektek mellett csinál cukiságokat. Cukiságokat úgy, hogy közben az egész itt-ott nyomokban vért tartalmaz és az egész elképesztően horrorisztikus. Nana 2006 óta tölti fel őrült videóit, íme egy nagyon rózsaszín és nagyon beteg darab:

a megtestesült rémálmok

Aki valaha kalandozott már a YouTube-on, az simán belefuthatott az ismert brit animátor, David Firth videóiba, például a full beteg Salátaujjakba. Firth extrém szürreális világot teremtett, tényleg alig lehet szavakba önteni a rémálomszerű karaktereit, amikkel 2006 óta árasztja el a YouTube-ot.

az élő guminő

Végül következzen Kerry Johnson, akinek a legfőbb hobbija az, hogy maszkot és női ruhát öltve beöltözzön élő guminőnek. Aztán így mindenféle marhaságokat csinál, egyik kedvencünk lett a Helyek, Ahol Ön Nem Számítana Egy Gumiapáca Felbukkanására sorozat.

+1: az undorítóság köbre emelésre

Sajnos azonban nem maradhat ki a YouTube legundorítóbb bugyra, ahol az emberi test leggusztustalanabb zugaiba vándorolhatunk el sebészi pontossággal. Hatalmas pattanások és elfertőződött sebek világába kalauzol el Vikram Yadav, aki sebészi oktatósorozatnak nevezi a förtelmes videókat, amikből csak azért sem ágyazunk be egyet sem, itt lehet fröcsögni, akinek ez a vágya.