A síszezon derekára összeraktunk egy síelős heti trendet, hogy megmutassuk, miben síelnek a leggazdagabb emberek. Az élet úgy hozta, hogy ezúttal nem csak popsztárokról és celebekről vannak fotóink, hanem néhány nemesi származású hírességről is, így aztán még jobb képet ad az összeállítás arról, hogy néznek ki a legmenőbb sícuccok 2015-ben. Nézze végig és szavazzon!

Paris Hilton

Nézzük először minden celebek ősanyját, a tehetségtől független celebstátusz feltalálóját, Paris Hiltont! Az újmellű szállodaörökösnő Aspenben síelt, ami Coloradóban található, és itt egy nap alatt két sídzsekit is bemutatott a paparazzóknak. A konklúzió: Paris Hilton szerint élénk színekben kell sízni, mert a fent látható citromsárga dzseki után egy világoskéket is elővett. Ezeket természetesen akkor tekintheti meg nagyobb verzióban, ha a képre klikkel.

Sarah Ferguson

Következzen most Sarah Ferguson, a nemrég botrányba keveredett András herceg volt felesége. Ő Verbierbe ment, ami Svájcban található, és bizonyára síelt is, ha már ott volt, de a fotósok akkor találták meg, amikor éppen nordic walkingolt egyet. Ehhez olyan elegánsan öltözött fel, amennyire télisportolásnál az elegancia csak lehetséges: csupafeketében van.

Elle MacPherson

A '80-as és '90-es évek legjobb testű szupermodellje már ötven éves, de ettől még simán jár síelni, miért ne tenné. Mondjuk a fotók alapján ebben a síszerkóban tényleg bárki lehetne, a fenti Paris Hilton legalább kilógatta a copfját a kapucniból, de MacPhersonból egyáltalán semmi sem látszik a nagy havazásban. De nem is baj, úgyis a sícuccát szerettük volna megnézni: ő egy piros dzsekit egy kockás nadrággal kombinált, amikor felment Aspenbe csúszkálni egyet.

Matteo Renzi

Ez a férfi az olasz miniszterelnök – mondjuk nem egy olyan dúsgazdag mágnásról van szó, mint amennyire leghíresebb elődjének, Silvio Berlusconinak elképesztően sok pénze van, de azért nyilván Matteo Renzi sincs ráutalva a teszkós akciókra, hogy ki tudja húzni a hó végéig. Ő Olaszország északi csücskébe ment fel síelni, ez a hely, Courmayeur a Mont Blanc-hoz legközelebbi turistacélpont az olasz oldalon. Ránézésre vizuálisan Renzi szerkója a legkevésbé izgalmas a hat közül, de azért amire mindenképpen fel szeretnénk hívni a figyelmet, az az, hogy sisak nélkül síel, viszont hazafiasan zöld-fehér-piros csíkos szemüvegben.

Gwen Stenfani és férje

Gwen Stefaniék nem mentek messzire, ők Kaliforniában síeltek egy Mammoth nevű helyen. A 45 éves énekesnő tökéletes ellentéte Sarah Fergusonnak, hiszen Stefani szinte teljesen fehérben van, amitől vagy totál beleolvad a havas tájba, vagy úgy néz ki egy kicsit, mintha űrhajós lenne. A felvonón természetesen férje, Gavin Rossdale ül mellette, és jól látjuk, hogy Stefani ki volt rúzsozva a síeléshez?

A dán királyi család

Kié a legjobb sícucc?

Utoljára pedig a dán királyi család bizonyos tagjait mutatjuk, akik szintén Svájcba mentek el síelni. A fotókon egészen konkrétan II. Margit dán királynő második fia, Joakim herceg látható, aki második feleségét, Marie hercegnét vitte el telelni, négy gyerekével együtt. Miklós és Félix hercegek még az első házasságából születtek, Marie hercegnővel közös gyerekeik pedig Henrik herceg és Jozefina hercegnő. Amit kapásból irigyelünk tőlük, az a fenti képen látható állószán, ami a tökéletesnél is jobb lenne, ha átszellemült dán alattvalók húznák – de nem, egy ló van elé befogva. Őszintén szólva őróluk egyáltalán nem ordít, hogy Európa egyik leggazdagabb országának királyi családjáról van szó: a szülők teljesen visszafogottan vannak felöltözve szürkében vagy sötétkékben, csak a gyerekek kaptak neon- és rikító színű síszerkókat. Ön jár síelni? Kinek a cuccait irigyli a legjobban? Szavazzon egyet a szavazódobozban!