horoszkóp

Autó elé fekve maszturbált ez az orlandói nő

2015.02.19. 20:11

Azt még nem tudni, pontosan minek állt a hatása alatt a 31 éves Amie Carter, akit az orlandói rendőrség kapott el, miután egy autó előtt kezdett el maszturbálni az utcán, majd felmászott a tetejére, betaposta a tetőablakát, és egy mobiltelefont átdobott belőle egy másik autóba. Carter Orlando lakóövezetében állította meg a forgalmat, és egy miatta megálló pár autója előtt kezdte el a produkcióját – írja a NY Daily.

Carter semmit nem bízott a véletlenre, hiszen ruha például egyáltalán nem volt rajta, a rendőrésgi jelentés szerint megváltozott tudatállapotban várta a rendőröket. Természetesen velük is harcolt, és amikor be akarták vinni, le kellett fogni, hogy ne rúgja meg a közelébe merészkedett emberket.

A hatóságok ezután rögzítették, hogy Amie Carter egy Lexus előtt érezte úgy, hogy itt az idő maszturbálni, amelyben végül laza 1500 dollárnyi, azaz úgy 40 ezer forintnyi kárt tett. Emellett még közszeméremsértéssel vádolják.

Egy jó meztelenkedéshez nem feltétlenül kell drogokat fogyasztani, nemrég Marbellában hozott össze egy férfi egészen parádés estét.