A japán Orient Industry cég állítólag annyira élethű guminőket gyárt, hogy össze lehet téveszteni az igazi nőkkel. Erre így a képek és az alábbi videó alapján nem vennénk mérget, de tény, hogy nagyon próbálkoztak az igazihoz nagyon hasonló nőt kreálni szilikonból.

A Dutch Wives japán manufaktúra guminői annyira kelendők, hogy az üzlet állítólag virágzik. A készítők nagyon ügyelnek arra, hogy olyan guminőket gyártsanak, amik a későbbi tulajdonosok minden igényének megfelelnek. A guminők bőrére és szemére helyezik a hangsúlyt, tökéletesen élethű bőrt és tekintetet adnak a babáiknak. 

A babák mozgathatók, le tudnak ülni, hajlik a térdük, könyökük, még akár egy csésze teát is a kezükbe lehet adni. És bármilyen szexpózt képesek felvenni, csak a használójuk fantáziájára van bízva. A 15. század óta létező guminőkről sokat megtudtunk már az évek alatt, arról sajnos keveset tudni, kik is azok, akik a mindennapjaikat egy guminővel élik.

A japán élethű szexbabák alapdarabjai ezer dollárba (268 670 Ft) kerülnek, a mindenféle extrákkal együtt akár 10 000 dollárt (2 686 650 Ft) is elkérhetnek egy-egy guminőért.