A Pornhub úgy gondolta, tesz valamit a közjóért, és megalkotta a Wankband nevű kütyüt, ami olyasmi, mint egy fitnesz óra. A Wankband lényege, hogy a pornóra maszturbáló nő vagy férfi csak felveszi az órát, önkielégít, majd a maszturbáláskor felhasznált energiával feltölti a telefonját vagy a laptopját. USB-kábellel.

És akkor képzeljük el a jelenetet, hogy mégis mire jó mindez. A pornóra maszturbáló környezetvédőkön túl azok is örülhetnek az órának, akik például túráznak vagy éppen egy sivatagban vannak, és lemerül a telefonjuk. Mit tudnak tenni, ha nincs semmi, amivel feltölthetnék a telefont vagy a laptopot? Felveszik az órát, és maszturbálnak – ez csak egy gondolat, de akár meg is történhet.

Az erő a kezedben van -ez áll az oldalon szlogenként.

A kütyü kinetikus energiával működik, a mozgásban lévő testek energiájával. Ennek van képlete, aki akarja, a Wikipédián megnézheti, mi is ez az energia pontosan. 

A le és fel mozgás energiát termel, amit az óra megtart, az összegyűlt energia mennyiségét a sárga és piros csíkok jelzik. A kütyüt ezután egy USB kábellel össze lehet kötni bármivel, amit fel kell tölteni: telefon, laptop, iPod, bármi. A jó hír az, hogy ez nemcsak maszturbálással működik, gyors kézimunkázással már el is érhető a szükséges energia a feltöltéshez. Egyelőre még csak a tesztelés fázisában tart a projekt, aki szeretne kísérleti nyúl lenni, jelentkezhet a Wankband oldalán.