Időről időre ultradögös, e tulajdonságukat fennen mutató politikusnőket látunk a netet, most például egy dán hölgyről kaptunk infókat. Így eljött az idő, hogy meghirdessük a versenyt: ki a leghelyesebb politikusnő? Ha sexy, adjon rá 10-est, ha nagyon nem sexy, adjon rá 1-est!

1. Nikita Klaestrup

Az említett borzasztóan dögös dán bombázó maga Nikita Klæstrup. A 20 éves egyetemi hallgató a dán jobboldal nagy erőssége, legutóbb azzal vonta magára a nemzetközi szaksajtó figyelmét, hogy ebben a mélyen kivágott ruhában jelent meg egy ifjúsági konzervatív gálán. Ő is tisztában van adottságaival, azaz jó alakjával, szép arcával és nagy melleivel, mert nem tagadja, hogy ezeket saját marketingcéljaira használja. Kattintson a képre, és elröpítjük Klæstrup Instagramjára!

2. Karen Danczuk

A helyi brit politikai életben és a mellmutogatásban aktív Karen Danczuk is erős versenyző. A férje is politikus, ezért sok támadás éri, hogy rossz példát mutat a csöcsszelfikkel. Fel is van rajta háborodva, hogy cseszegetik őt, szerinte inkább a mocskos gondolatokat tápláló férfiak szégyelljék magukat.

3. Jelena Koseleva

Ukrajnában is az égből potyognak a csodás honleányok: Jelena Koseleva az egyik legfiatalabb képviselő, aki az ukrán törvényhozásban, a radában valaha ült. A 24 éves szőke bombázó persze még így is alkothatna maradandót (a mostani ukrán helyzetben bőven lehet világot megváltani), de hamar kiderült, lövése sincs arról, mit kéne tennie, ráadásul hazudott korábbi munkahelyéről is.

4. Nyina Stanszki

Nem létező, vagy legalábbis a kutya által el nem ismert államoknak is lehet dögös, MILF-jellegű politikusa. Jó példa mindjárt, Nyina Stanszki, a Moldovából kivált Dnyesztermenti Köztársaság külügyminisztere. Ő sokkal diszkrétebb és sokkal műveltebb az eddig felsoroltaknál, ráadásul nagyon szimpatikus, hogy a közösségi oldalakon kapcsolatot tart a néppel.

5. Olvido Hormigos

Ugyan nem teljesen passzol ide, hiszen egy bukott tanácsos, azért mégis nyomult politikai vonalon a 42 éves Olvido Hormigos is. A spanyol MILF házi masztrubálós videója azonban kikerült a netre és ez karrierje végét jelentette. Ő persze megoldotta a problémát, egy szál bugyiban fotózták egy magazinnak.

6. Elena Udrea

2011-ben írtunk Elena Udrea akkori román fejlesztési és turisztikai miniszterről, aki merész ruhában pózolt a Tabu magazin címlapján. Sikerült bőrcuccokba öltöztetni őt, kvázi dominaként, miközben a női egyenjogúság témájáról nyilatkozott a lapnak.