Panelhorror: patkány integetett ki a vécéből

2015.03.07. 09:42

Lehet hogy az állat szándéka nem volt rossz, mégis undorító meglepetésként élte meg a szegedi Tari Róbert, amikor fürdőszobájába lépve egy patkány nézett rá a vécécsészéből, tudósít a Délmagyar.

„Vízcsobogást hallottam a mosdó felől, először arra gondoltam, eltört egy cső. Kimentem a fürdőszobába, felkapcsoltam a villanyt, és a vécéből nézett rám egy méretes patkány" mesélte a lapnak a férfi, aki egy ötemeletes panelben bérel irodaként egy lakást.

A kép illusztráció
A kép illusztráció

„Olyan már volt, hogy dugulás miatt feljött a víz, de patkánnyal még nem találkoztam. Hirtelen rácsuktam a vécé tetejét, ez jutott elsőre eszembe" -tette hozzá a meglepett lakó, aki később megszabadult a hívatlan vendégétől, ám a módszer kegyetlenségére hivatkozva a részleteket nem osztotta meg az olvasókkal a Délmagyar, amely ezek szerint igazán állatbarát lap.

A megkérdezett szakértő szerint a jelenség egyátalán nem meglepő, és az életteret keresgélő, a csatornákban jól közlekedő patkányok akár a második emeletig is feljuthatnak egy ilyen házban.