A rendőrség szerint egy 14 éves fiú egy osztálytársát akarta megbízni azzal, hogy gyilkoja meg nevelőszüleit. A floridai diák egy szerződést is írt, amiben azt ígéri az osztálytársnak, hogy a gyilkosságért cserébe 1200 dollárt (közel 350 ezer forintot) vihet el a családi otthonból. A meg nem nevezett fiú táskájában ezt a kézzel írt szerződést találták meg, illetve egy kést – írja a Daily Mail.

„Én (az osztálytárs neve) bérgyilkos leszek, miután (a gyanúsított neve) felbérelt, hogy megöljem a szüleit. A pénzt nem kapom meg, ha nem teszem meg. 1200 dollárban egyeztünk meg, a gyilkosság után 1-2 órával távozok” – áll a papíron. A felbérelt fiút nem veszi elő a rendőrség, mivel állítása szerint azt hitte, hogy csak egy viccről van szó.

„A fiú nagyon dühös volt a családjára, és meg akarta őket ölni. Azt nem mondta el, hogy tervezett-e ilyet korábban is, de nem vagyok benne biztos, hogy megtette volna” – nyilatkota Paul Griffith nyomozó. A táskában talált kést több osztálytárs is felismerte, szerintük korábban is bevitte már az intézménybe, ahol fenyegette őket. A rendőrség gyilkosságra való felbújtással gyanúsítja.