A kis farok problémaköre általában az, hogy vajon kisebb mérettel megfelelően ki lehet-e elégíteni a nőt. Erre a válasz egyértelműen igen, de ehhez nem árt tudni, hogy vannak olyan pózok, amik segíthetnek a méret miatti szorongás oldásán. 

A Káma-szútra hátulról ajánlja

A Káma-szútra is gondolt azokra, akik teljesen átlagos vagy az átlagnál kisebb szerszámmal rendelkeznek. A keleti kulrúra szextanában a Congress of cow, azaz a tehenek találkozása póz kifejezetten a kisebb méretűeknek ajánlott – ez nem más, mint a kutyapóz. Az elefánt póz a másik, amit a Káma-szútra ajánl, ez is egy hátsó szexpóz.

A csikló izgatása is fontos

Akármekkora is a méret, a nők többsége a csiklóját izgatja maszturbáláskor, tehát ha ezt a területet nem hanyagolja el, máris nyert ügye van. Akár szemtől szemben, akár hátulról csinálja.

Felhúzott térddel

Minden olyan szexpóz, ami segíti a mélyebb behatolást, ajánlott. Különösen azért, mert nem fog fájdalmat okozni a partnerének, a nagy méret nem feltétlenül jó mindenkinek. Érdemes kipróbálni azt a szexpózt is, amikor a nő a hátán fekszik, és egészen a mellkasáig felhúzza a térdét – így mélyebb lesz a behatolás. Azzal is lehet kísérletezni, milyen a szex, ha a nő párnát tesz a dereka alá.

Keresztbetett lábbal

A szemtől szemben szexpózokat ajánlott úgy is kipróbálni, hogy a nő lábai keresztbe vannak – például úgy, ahogy ide kattintva látni. Ülve, állva, térdelve (férfi térdel), mindenféle variációban ajánlott.

+ 1 tipp:

A szex sokkal több pusztán a méretnél, bármilyen mérettel ki lehet elégíteni egy nőt, ráadásul a nők hüvelye sem a 25 centi hosszú. Ezeket tudván, ha még valamiben nagyon jó (például szorgos az előjátéknál), akkor biztosan nem lesz semmi problémája a szexben.