horoszkóp
466145166

Ilyen egy vad művészbuli Londonban 2015-ben

2015.03.15. 14:25

Ezen a hétvégén egy menő londoni galériában kiállításmegnyitó buli volt egy brazil festő tiszteletére. Igazából mi se értjük, hogy ennek a fotói hogyan és miért jutottak el hozzánk, de ha már itt vannak, érdemes megnézni őket, mert ezeknek a fiatalembereknek valószínűleg elég drasztikusan más fogalmaik vannak a bulizásról meg főleg az öltözködésről, mint önnek vagy nekem.

Noe Klabin

Bemelegítésként kezdjük a díszvendéggel: így néz ki Noe Klabin, akinek a kiállítása most megnyílt a The Hoxton Gallery nevű kiállítóhelyiségben. A brazil képzőművésznek szemmel láthatólag nem szóltak, hogy mi lesz a dress code aznap este, vagy szóltak, de ő fütyült rá, és csakazértis hippinek öltözve ment el. Klikkeljen a képre, mindenkiről több fotónk is van, ha nem kattint, nem lát mindent.

Sshh Liguz

A jó hangulatért és zenéért elsősorban a Penguins Rising nevű együttes volt a felelős aznap este. Ennek a zenekarnak ilyen egy száma, a frontnőjét meg úgy hívják, hogy Sshh Liguz. Ő állandó kiegészítőként használ a fellépésekhez egy pingvinfejet, ha már egyszer a pingvinekről van elnevezve a zenekar. A hölgy igazi keresztneve Sharna, a pasija és zenekari társa meg Zak Starkey, aki annak idején az Oasisben dobolt. Liguz testhezálló latexet és egy fehér blézert viselt ezen az események. Meg egyébként lenőtt, feketelilarózsaszínszőke haja van és félelmetes sminkje.

Same Old Sean

Same Old Sean szintén zenész, ő elég nehezen meghatározható stílusú elektronikus poprockra szokott rárappelni. Same Old Sean azon emberek közé tartozik, akik nem érzik magukat nevetségesnek éjszaka napszemüvegben, és akik nagyon szeretik a funkcionális öltözködést abban az esetben is, ha az adott helyzetben (parti) az adott funkciókra (pl. vízhatlanság, terepszín, kapucni) semmi szükség nincs.

James Suckling

James Sucklingról azt írja a Wikipédia, hogy amerikai bor- és szivarkritikus, és 1958-ban született. Hát ebben a buliban nyilván egy másik James Suckling volt jelen, mert ez a James Suckling még nyilván nincs 56 éves, a képre se hasonlít, és borkritizálás helyett DJ-zik. (Mondjuk az egyik képen éppen egy Madonna-számot játszik bakelitről! Lehet, hogy mégiscsak 56 éves?) Az ő külsejében semmi különös nincs a következő két apró, de mégis nagyon szembetűnő részletet leszámítva: 1.) a sapkájának leopármintás a sildje. 2.) egy kendő/sál van a nyakában.

Lois Winstone

Hogy Lois Winstone színésznő hogyan kerül ide, az a következő bekezdésből derül majd ki, egyelőre csak álmélkodjunk egyet a '80-as éveket idéző, kockás és szintetikus bodyján, amibe valami borzalmas érzés lehet beleizzadni. A dzsekije se rossz, a nyakában meg nem csak medálok lógnak, hanem egy elzett kulcs is. Csinált már ilyet valaki ezóta az ősrégi Kylie-klip óta?

Jaime Winstone

Ki nézett ki a legjobban?

 • 127
  Lois Winstone
 • 55
  Jaime Winstone
 • 52
  Sshh Liguz
 • 51
  Noe Klabin
 • 10
  Same Old Sean
 • 7
  James Suckling

Az est háziasszonya pedig bizonyos Jaime Winstone volt, aki Loisnak a húga. Mindkettőjük édesapja Ray Winstone, aki a Sexy Beast című kultfilm főszerepével lett híres, és azóta kisebb szerepeket kap nagyobb filmekben. Mindkét lánya színésznősködik, bár Jaime modell is volt már, többek között Vivienne Westwoodnál. Ha partizásról van szó, ő a pizsamaszerű szetteket preferálja, ez a darab konkrétan fiúpizsamára emlékeztet a gördeszkás minta miatt. Van hozzá viszont egy pár eszméletlenül dögös cipő, egy elég visszafogott nyaklánc, meg sötétlila rúzs. Ha van kedve, szavazzon egyet! Ön szerint ki nézett ki a legjobban?