Egy 34 éves nő, Wykesha Reid mindig is nagyobb és kerekebb feneket szeretett volna. A drága plasztikai sebész helyett az illegális fenékfeltöltést választotta, de február végén belehalt. A negyedik injekció után holtan találták a sufni-rendelőben. 

Az amerikai nő halálának körülményeiről Reid nevelőanyja, Patricia Kelley számolt be a Dallas News -nak. Wykesha Reid ápolónőként dolgozott egy otthonban, és Kim Kardashian méreteit szerette volna elérni. Az injekciókat 300-500 dollárért(kb. 84-140 ezer forint) vásárolta. Az első három alkalommal nem volt gond, de a negyedik után meghalt. 

Bár a családja mondta neki, hogy már elég nagy a feneke, nem hagyta abba a kezeléseket, és elment a negyedik injekcióra is. Február 19-én találtak rá. A szalonnak nevezett rendelőszerűséget addigra kiürítették, és Reid iratait, valamint a telefonját is ellopták. Az orvosszakértő megállapította, hogy február 18-án, este halt meg, de a halálának körülményeit még vizsgálják. 

Annyit tudni, hogy a rendőrség két személyt vett őrizetbe, akik a dallasi környéken közismerten illegális beavatkozásokat végeztek. A 34 éves nő halálával azonban egyiküket sem gyanúsítják. Denise Ross és Jimmy Clarke amúgy ragasztót is használt az injekcióknál. Egyelőre azonban nem bizonyított, hogy mitől vesztette életét a 34 éves Reid. A 20 éves lánya egy videóban részletesen beszélt a történtekről, és egyértelműen az injekciókat okolja. 

Sajnos nem ez volt az első eset, hogy súlyos szövődményeket okozott az ipari szilikon. Egy amerikai nőnek annyira elfertőződött a sebe, hogy mind a négy végtagját amputálni kellett.