A 14 éves fiú rendőrségi vallomása szerint kedden kora délután ért haza philadelphiai, Lower Moreland-i otthonába, ezután fedezte fel a házban szülei holttestét. A 48 éves férfit és a 43 éves nőt láncfűrésztől eredő, súlyos sebek borították, tudósít az NBC 10. A láncfűrészt később felfedezték a házban, nem messze az áldozatoktól.

A hatóságok megerősítették, hogy egyikük esetében gyilkosság történt, ám a másik holttest kapcsán még az igazságügyi orvosszakértői vizsgálatra várnak. A jelentésből az is kiderül, hogy nem keresnek gyanúsítottat az ügyben, eszerint valószínű, hogy a házaspár egyik tagja követhette el a gyilkosságot, majd öngyilkos lett.

Az érintett család nevét egyelőre nem hozta nyilvánosságra a rendőrség, ám annyit tudni lehet, hogy a 14 éves fiún kívül még két fiúgyermekük volt, akik a gyilkosság időpontjában nem tartózkodtak otthon.

Eric Shallcross, a család egyik barátja szerint már régóta problémák voltak a pár házasságában, de senki nem gondolta, hogy ennyire komoly a baj.