A nőknek biztos. Az Independentben lehozott michigani egyetem kutatása szerint egy plusz óra az ágyban elég, hogy a nők többet akarjanak szexelni. Nem csak jobban kívánják az együttléteket, de lelkesebbek is az aktus során. 

A kísérletben 171 nő vett részt, akik 2 hétig, online töltötték ki a kérdőíveket a szexuális életükről. Az eredmény egyértelműen azt mutatja, hogy a több alvás, több szexszel jár, nedvesebb puncival. Igen, a hüvelyszárazságot is csökkentheti a pihenés. 

A pontosabb eredményekhez és következtetésekhez további kutatások szükségesek, de a szakemberek egyértelműen az alvás közben megváltozott hormonszintre fogják a libidó növekedését. 

Az viszont már más kérdés, hogy a túl sok alvás sem egészséges, de legalább megjöhet tőle a kedvünk a szexhez. A felnőtt szervezet alvásigénye átlagosan 7 óra. Ennél többet és kevesebbet sem ajánlott aludni. 

Az alábbi szavazófelületen ikszeljen egyet, hogy ön mennyit alszik és szexel! Elég kíváncsiak vagyunk, mennyi valóságalapja van az amerikai kísérletnek. Az alap tesztet csak nőkkel végezték, de természetesen nem szeretnénk kizárni a férfiakat sem. A szavazás tehát koedukált, baj nem lehet belőle. 

Ön mennyit alszik és szexel?