A 35 éves Rachel Lynn Lehnardot azután tartóztatták le, hogy egy hihetetlenül súlyos házibulit rendezett tinédzser lányának.

Az erősre sikeredett buliban volt:

  • alkohol
  • meztelen twisterezés
  • és szex

Feltehetően ebben a sorrendben.

A Gawker azt írja, hogy az egész úgy kezdődött, hogy 16 éves lánya megkérdezte Lehnardot, hogy áthívhatja-e a barátait, amibe az anya nem csak simán beleegyezett, de alkoholt és füvet is vett a fiataloknak, akikkel aztán meztelenül twisterezett. A meztelen társasozás után aztán az egyik 18 éves fiúval szexelt a fürdőszobában, majd mivel ezt még nem találta elég kielégítőnek, előszedett egy halom szexuális segédeszközt, hogy azzal szórakoztassa magát a nappaliban. Ezután mászott bele mindenki a jacuzziba, de a buli csak akkor ért véget, mikor az éjszaka közepén az anyuka

arra ébredt, hogy lánya 16 éves pasija épp őt dugja.

Mindezt maga Lehnardt mesélte el mentorának az Anonim Alkoholista-csoportban, ahova jár.

Mentorának azt is elmondta, hogy lányának később bűntudata volt, amiért 16 éves barátjának farka túl nagy volt neki, mert a fiú szerinte ezért erőszakolta meg inkább az anyját. Az is kiderült, hogy a nő korábban azt is elmesélte, hogy lányának olyan pornóképeket is mutogatott, amit aktuális pasijával készített, és magát pornófüggőnek, illetve szexuálisan deviánsnak nevezte.

A nőt letartóztatták, de csak amiatt kell bíróság elé állnia, mert alkoholt és drogot adott lánya barátainak, ugyanis Georgia államban a 16 éven felüliek már szabadon szexelhetnek.