A 31 éves Priya Vedi felvágta az ereit egy éles tárggyal, a Facebookon pedig búcsúüzenetet hagyott a világnak, amiben megmagyarázza a tettét. A nő azt írta, a férje valójában meleg, és kínozta őt. Az All India Institute of Medical Sciencesnél aneszteziológusként dolgozó nő férje ugyanott dolgozik bőrgyógyászként. A 34 éves férfit a rendőrség letartóztatta, miután megtalálták a búcsúlevelet, és elolvasták. A felesége eltűnését a férj jelentette a rendőrségen, panaszt tett, amiért nem tudott a feleségével telefonon beszélni, és nem tudta, hogy hol van. 

A 31 éves nő a Delhi hotelben vetett véget életének. Az Indiatoday riportja szerint a nő vértócsában feküdt a hotelszobája ágyán, rá kellett törni az ajtót, miután nem reagált a kopogtatásra és a beszédre. A nőre eszméletlen állapotban találtak rá, azonnal kórházba szállították, ahol az orvosok megállapították, hogy meghalt. A búcsúüzenetben azt írta, a férje meleg, és rendszeresen kínozta őt. „Dr Kamal Vedi, sosem akartam tőled semmit, de az abnormális szexualitásodnak köszönhetően úgy tudtad, szexre van szükségem tőled. De ez tévedés. Csak veled akartam lenni, elfogadni téged, és a szexuális irányultságod, mert nagyon szerettelek, de te soha nem tudtad, hogy ez a fontos. Te vagy az életem büntetése" – posztolta a Facebookra halála előtt a nő, és azt is odaírta, hogy a férfi családja ártatlan, de a férfi maga az ördög. 

A nő Facebook oldalát azóta emlékoldallá alakították a hozzátartozók, a búcsúüzenetnek nyoma sincs, a férjével közös fotókat látni a profilján.

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, hívja a krízishelyzetben lévőknek rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123, vagy 06 80 820 111 telefonszámot! Online segítséget itt vagy itt kaphat. Amennyiben másért aggódik, ezt az oldalt ajánljuk figyelmébe.