Adina Riversnek hívják azt a nőt, aki a MyTinySecrets blogon és a Youtube-on egyaránt okítja a nőket a jó szexről, a saját puncijukról, a melleikről, a puncimasszázsról, az erekcióról, a hármasszexről, a maszturbálásról, a szexpózokról, egyszóval mindenről ami a szexszel kapcsolatos. Adina Rivers videói egy része hasznos, egy része elképesztően szórakoztató, egy részét pedig csak kiröhögni szabad – mindenesetre vannak videói, amit több mint másfélmillióan láttak. 

A MyTinySecrets blog Youtube-csatornáján például azt is megmutatja, hogyan kell karbantartani a vaginát: menstruáció előtt pár nappal uborkát kell feldugni, de az se mindegy, hogy hogyan. A pornónézést nem ajánlja a nőknek az észbontó maszturbáláshoz, azt ajánlja, lassan fedezzék fel a lábuk közét, masszázzsal – ez vitathatatlanul másmilyen élvezést adhat, mint a gyors pornós masztizás.

A javaslatai közt van az is, hogy dobja el minden nő a bugyiját, és hagyja szabadon a nemi szervét, sőt, napfürdőzzön, széttárt lábakkal. Így:

A tanácsait a lehető legjobban szemlélteti, például melltartó nélkül, csakhogy tényleg minél több embert odaszegezzen a tíz perces videói elé. A Youtube-on sok tanács kering, de kevesen mondhatják el magukról, hogy egymillióan is megnézték egy-egy videóját. Adina Rivers közéjük tartozik, de lássuk be, mindent meg is tesz a sikerért.