Teljesen szürreális felmérést tett közzé a Skout társkereső oldal, a Nemzetközi Grillsajt Nap alkalmából megvizsgálták, mit árul el az emberek szexualitásáról az, mennyire szeretik a grillezett sajtot. Igen, a grillsajtot.

Például, aki nagyon szereti a grillezett sajtot, többet szexel az ágyban, mint azok, akik alig esznek grillsajtot – szóval lehet, hogy nem is a több alvás kell a szexhez. Sőt, a sajt fajtája sem mindegy, aki a többéves cheddar sajtokért rajong, valószínűleg túl magasra teszi a mércét – bár ilyen következtetést bárki levonhat bárkiről.

A furcsa felmérés a Skout társkereső oldal felhasználói közt készült, összesen 4600 ember válaszolt a grillsajtokkal kapcsolatos kérdésekre egy online kérdőíven keresztül. A válaszadók 73%-a szerint legalább havonta egyszer szexel, ők azok, akik imádják a grillezett sajtot. A keménymag is látható, a grillsajt zabálók 32%-a legalább hatszor szexel egy hónapban. 

Ezzel szemben azok közül, akik nem szeretik a grillsajtot, a válaszadók mindössze 63%-a válaszolta azt, hogy havonta legalább egyszer szexel. A 4600 fő 27%-a pedig egyáltalán nem szexel havonta se, és nem is szeretik a grillsajtot. Arról is készült kutatás, milyen sajtokat szeretnek az amerikaiak, a válaszadók 33%-a a cheddarra voksolt, 10% a mozzarellára, 8% a svájci sajtokra. Az is kiderült, hogy azok, akik szeretik a grillsajtot, adományoznak pénzt vagy ételt a rászorulóknak (81%). 

A grillezettsajt-evés hatással van tehát a szexuális szokásokra, vagy épp fordítva van, ki tudja. Bár a felmérés csak az Egyesült Államokban készült, feltételezhetően bármilyen más ételre is el lehet készíteni a hülye témájú felmérést. Akár a töltött káposztára vagy a csirkepörköltre.