Újabb tanári állást követelt a modern kori pedagógusnők már-már járványszerűnek tekinthető, kóros kötődése a szexhez: a Daily Mail egy cseh tanárnőről ír, akit április 30-án menesztettek állásából, mert a diákjait az óráinál sokkal jobban lekötötte, hogy pornózott. Na jó, pornócastingon járt. Szóval van egy negyven perces, pornójellegű felvétel, aminek ő a főszereplője.

A 35 éves nő nevét sajnos nem tudjuk, de Lucie-ként találják meg a pornómegosztókon. Megtalálták a gyerekek, és a szüleik is, akik azonnal felnyomták az igazgatónál, ő meg kirúgta. Az egyik szülő azt mondta, „nem akarok a tanár felett ítélkezni, de az nincs rendben, hogy 15 éves gyerekek ilyet lássanak, ilyenről beszélgessenek”. Merthogy szerinte kerülhetnek ilyen élethelyzetekbe emberek, de az a példamutató magatartás, amit egy tanártól elvárnánk, az nem ilyen.

A tanárnő saját verziója szerint viszont egy fehérneműmodell-castingon járt, ahol bedrogozták (méghozzá a levegőbe került kokainnal), és ettől rettentő módon ellazult. 

A videóban egyébként arról beszél, hogy szeret edzeni, külön él a férjétől, két gyereke van, és azért jelentkezett az állásra, hogy kipróbáljon valami újat. Aztán beolajozza magát, majd szexel egy férfivel.