tk3s 20020820 dvc s87 0015831

Nőnek öltözött, megmutatta a pinokkiós pöcstetoválását, ki is tiltotta a légitársaság

vlc
2015.05.16. 16:34

Tom Washington 22 barátjával indult Mallorcára, saját bevallása szerint még egészen józanon. Nőnek öltöztek, jókedvűek voltak, de végül Washington elérte, hogy örökre kitiltsák a Jet2 járatairól.

Az ok: pöcstetoválás, méghozzá pinokkiós

Az angol férfi szerint mindenki értékelte e gépen a humorukat, de valószínűleg a tetoválásnál gondolta meg magát a személyzet. Washington soha többé nem utazhat a légitársasággal, a visszaútra pedig a barátai dobták össze a 130 fontos, azaz 55 ezer forintos jegyet egy másik gépre. 

A teljes sztorit az arbroathnak mondta el, az lesz a legjobb, ha Washingtont idézzük, mi is történt pontosan: 

23-an voltunk, és az East Midlands reptéren találkoztunk. Korán keltünk, hogy sminkeljünk és megcsináljuk a hajunkat, mint minden normális lány. Izgatottak voltunk és ekkor még józanok. [...] Felálltam a helyemről, mert elég szűk volt a kabátom, kivillant a mellkasom, amit azért egy melltartó takart. [...] A többiek megemlítették, hogy van egy pinokkiós tetkóm, amit meg is mutattam, és ez volt az a pont, amikor a személyzet elkérte az útlevelem. 

Tom Washingtont ezután kitiltották a Jet2 járatairól. Szerintük ez nem volt repülőre való viselkedés, különben is rengeteg család utazik velük. 

giphy (2).gif