A jeges vödrös kihívás semmi az új hülyeséghez képest. Nem igazán találunk szavakat arra az új őrületre, ami állítólag annyira terjed az interneten, hogy a Youtube és a Facebook is közbeavatkozott és megígérték, hogy leveszik a videókat. Az új baromság lényege, hogy emberek gyúlékony folyadékkal öntik le magukat, meggyújtják, majd beleugranak egy vízzel teli kádba vagy medencébe. Az egy dolog, hogy ez az egész semmire sem jó, de még rendkívül veszélyes is. A Daily Mail beszámolója szerint egy 11 és egy 9 éves testvérpár is súlyos égési sérüléseket szenvedett, míg tavaly egy 15 éves amerikai srác bele is halt ebbe a hülyeségbe. 

A két angliai gyerek apja elmondta, hogy rosszul lett, mikor megtudta mit csináltak a fia, hiszen akár meg is halhattak volna. "Jobban megbüntettem őket, mint eddig bármiért. Sokkoló, hogy milyen videókat nézhetnek a gyerekek az interneten" - mondta a 32 éves angol férfi. 

A londoni tűzoltóság szóvivője pedig arról beszélt az újságnak, hogy aki ilyennel próbálkozik, az biztos, hogy nem ússza meg sérülések nélkül, ráadásul a tűz könnyedén átterjedhet a környező bútorokra és egyéb éghető anyagra is. 

Ha nem hiszi el, hogy ilyen tényleg van, akkor erős idegzetűeknek mutatunk egy videót erről az egész hülyeségről ezen a linken