18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

A thai hatóságok megunták a turisták meztelenkedését

2015.05.20. 14:11

Pénzbírsággal sújtottak egy bungee jumping céget Thaiföldön, miután az egyik vendégük meztelenül ugrott, a videó pedig elárasztotta az internetet. A thai hatóságok az után kezdtek nyomozni az ügyben, hogy a kínai nő videója és a képek is egyre népszerűbben lettek az interneten. A cég azzal védekezett, hogy eredetileg bikiniben ugrott volna a nő, de aztán levette a ruháit, és akkor már semmit sem tudtak tenni. Mindenesetre őket és a nőt is nagyjából 8000 forintnak megfelelő pénzbírsággal büntették. 

A Daily Mail híre szerint a hatóságoknak már kezd elege lenni abból, hogy a kínai turisták vállalhatatlanul viselkednek. Van úgy, hogy az utcán végzik el a szükségleteiket és az is mindennapos dolog, hogy hiányos öltözetben mutatkoznak és fényképezgetik magukat. A hatóságok például felhívták az emberek figyelmét, hogy akár öt évre is börtönbe kerülhet az a nő, aki alulról lefotózza a mellét és külön viselkedési kódexet is kiadtak a kínai turistáknak.