Szinte majdnem minden férfi hallott már olyan lányról, aki egy haverját leszopta egy kapualjban a bulinegyedben. Annak a pletykaáradatnak jártunk utána, miszerint a pesti éjszakában a csajok gyakorlatilag bárki előtt térdelnek, annyira könnyen kaphatók. Ezzel szemben állnak azok a pletykák, amik szerint a mai lányok nem tudnak rendesen szopni – de itt kell feltenni a kérdést, ha tényleg lenne valóságalapja a könnyűvérű lányok orális teljesítményének, akkor nem tanultak volna már meg térdelni és szeretni? Igen, most a szopásról fog olvasni.

A szexológus, Tóth-Horváth Gábor szerint a pletykáknak annyi lehet a valóságalapja, hogy a huszas éveiben járó fiatalok szeretnek túlozni, hencegni.

„Ez egy hencegős generáció. Ha sokat mond, attól lesz nagylány. Ugyan nem személyes tapasztalat, de a férfi pácienseimből kiindulva a pesti éjszakában rengeteg a szűzkurva. Valamiért azt gondolják, ha megtoldják a nemlétező szexuális tapasztalataikat, attól menőbbek lesznek. A pasik azért igyekeznek, de nem mindig állnak helyt."

A szakember hozzátette, hogy a térdelős-szeretős sztoriknak természetesen lehet realitása, mivel az orálszexet szinte bárhol lehet űzni – akár az asztal alatt is. A minőségre panaszkodást pedig jobb, ha mindenki elengedi a füle mellett, vagy ha szeretne véleményt alkotni erről, lapozgassa a Gyakorikérdések témába vágó topikjait.