Idén is kisgatyában állnak a kis farokméretűek a közönség elé, hogy aztán közülük valaki elnyerje a Legkisebb Farkú Férfi címét, és könnyek közt küszködve elmondja, mennyire nehéz az élete. A brooklyni verseny győztese nemcsak a hírnévvel, hanem 500 dollárral (141 685 Ft) és egy koronával lesz gazdagabb – írja a Jezebel

A legkisebb pénisz szépségversenyét harmadik éve rendezik meg Brooklynban, a résztvevő férfiak elegáns ruhában és fürdőgatyában is megmutatják bájaikat. Némileg értelmezhetetlen, hogy a versenyen a tehetség megmutatása mit jelent, de ilyen része is lesz az estének.

Abban a társadalomban, ahol a pornónak köszönhetően a nagy méret egyet jelent a meghazudtolhatatlan férfiassággal, a kisfarkúak versenyének igenis helye van. Pont az olyan férfiak elfogadtatása miatt, mint a nyolc centis méretű férfi, aki arról vallott a világnak, mennyire nehéz számára megnyílni egy nő előtt.

 Az eseményt június 13-án rendezik meg a Kings County Saloonban, a szponzor a Shipadick.com weboldal, amin keresztül indokolatlanul sok pöcsös üzenetet lehet küldeni bárkinek a világon. Pénzért, természetesen.