Mit lehet tenni akkor, ha a nő olyan férfival találja magát szembe az ágyban, akinek az átlagosnál sokkal kisebb a farokmérete? Az átlagos farokméret erektált állapotban kicsivel több mint 13 centi, így a pornófilmekben látott hatalmas méreteket el kell felejteni az igazi szexben. 

A szexualitás lényege a kölcsönösség, és fontos alapszabály mindkét nem számára, hogy a partnert sem női, sem férfi mivoltában nem alázzuk meg. Nem minden nőnek jönnek be sem a nagy, sem a kis méretek, de a minőségi orgazmus, és az, hogy két ember jól érezze magát együtt, nem a méreteken múlik. Megszólni azért a másikat, mit visel a lába között, egyáltalán nem jófejség, és nem is biztos, hogy ilyen helyzetben kellene lennie folytatásnak. Sok nő számára az intimitás fontosabb a testrészeknél, ebből a szempontból nézve lényegtelen a farokméret. 

A szexpózok segítenek

Bizonyos szexpózok kifejezetten előnyösek a kisebb farokméretűeknek: kutyapóz, misszionárius póz például. A Káma-szútra is gondolt a kisebb farokméretűekre, a mélyebb behatolás ugyan nehézkes kisebb mérettel, mint huszon akárhány centivel, de csiklóizgatással vagy anális izgatással felfokozottabbá tehető az izgalom.

Előny lehet az orálszex, a 69

A mélytorkozás is kevesebb akadályba ütközik kisebb mérettel, mint a 21 centis farokméretű pasiknál. „Az igazi életben a péniszek mérete, színe, formája igencsak sokféle. Egy kisebb cerka mellé érdemes megtanulni másféle kényzetetési módokat. Ismert mondás: ha rövid a karod, told meg egy lépéssel" – mondta jótanácsként a férfiaknak Tóth-Horváth Gábor szexológus. Ebből kiindulva a nőket érheti meglepetés az ágyban a kisméretű férfiakkal, valószínűleg találékonyabbak, ügyesebbek lesznek, mint nagyméretű társaik. 

Szüzesség elvesztéséhez is jobb a kisebb

 „Kezdőknek még jobb is egy kisebb mindenképpen, hiszen azzal elég nagy traumát okozhat amellett, hogy a truma már meg is van a pornón tanultak számára. Sokszor mondtuk, ismétlem: a pornó nem átlagos emberekről szól, és ami fő: film, megrendezett képsor" – javasolta még a szexológus. 

A mérettel kapcsolatos frusztráció a férfiakban erősen él, a nyolc centis méretet viselő férfi nemrég arról számolt be, hogy szomorú az élete, szánalmas senkinek érzi magát a mérete miatt. Holott a a változatos és mindkét fél számára kielégítő szex mellett egész biztos, hogy nem probléma a méret.