A Hold A Coke With Your Boobs Challenge, vagyis a Tarts Meg Egy Üveg Kólát A Melleiddel Kihívás nem csak azért futott be nagyon, mert csupasz mellű nők préselnek a melleik közé egy üveg kólát, hanem mert úgy tudták, mindezt egy nemes cél érdekében teszik. Méghozzá azért a nemes célért, hogy ezzel is felhívják a figyelmet a mellrákra, illetve támogassák a a Breast Cancer Research Foundation nevű mellrákkutatásokat támogató alapítványt.

Az alapítvány viszont írt az Esquire-nek, hogy nekik

az égvilágon semmi közük ehhez a kampányhoz,

vagy kihíváshoz, és ők hivatalosan egyáltalán nem támogatják, hogy bárki a mellét mutogassa az állítólagos nemes cél érdekében.

Szóval azok a nők, akik gondolkodás nélkül lerántották a felsőjüket, majd kitették mellüket az intenetre, mert elhitték, hogy ezzel ők nagyon jót tesznek az emberiségért, most gondolkodjanak el egy picit, hogy ez tényleg jó ötlet volt-e.

És bár figyelemfelhívásnak akár még jó is lehet, ha páran kólát préselnek a mellük közé, viszont azt, hogy a mellrák mint olyan létezik, sajnos mindenki tudja. Vagyis attól tényleg nem lesz jobb senkinek, hogy páran megmutatják a mellüket.

#HoldACokeWithYourBoobsChallenge #BreastCancerAwarness #Boobs #Titis #Breast

A photo posted by Holdacoke_w_yourboobschallenge (@holdacoke_w_yourboobschallenge) on

A Jezebel hozta fel tökjó példának, hogy ez az egész pont akkora hülyeség volt, mint az az elvileg hererák-ellenes kampány, mikor arra buzdítottak férfiakat, hogy tegyék a farkukat egy zokniba. Ugyanannyira értelmetlen mind a kettő. Ennél még a jegesvödrös kihívásnak is több értelme volt. Pláne ha tényleg fizettek utána az emberek.