Mohammed Lokman kétségbeesve kért segítséget a rendőrség segélyhívó számán, mert cicája alaposan bepöccent, és kiüldözte a házból – írta a CBS. 

„Az a probléma, hogy a macskám túl agresszív lett. Bent voltam a házban, amikor megtámadott. Összekarmolta a lábam és megharapott. A feleségemmel ezért kijöttünk, és most nem tudunk visszamenni már vagy három-négy órája” – mondta a rémült férfi a telefonban.

"Azt mondta, hogy egy macska?"

– kérdezett vissza a meglepett operátor. Mohammed Lokman szerint a cica előző este ellett, és egészen reggelig normálisan viselkedett. Azután kattant be, hogy bement a házba, és átöltözött előtte. A harcias macskát megpróbálta bezárni egy szobába, de kedvence tovább terrorizálta. Az incidensből végül az őrült cica került ki győztesen. A férfi a feleségével együtt kimenekült a házból, majd az autójukban kerestek menedéket.

Az operátor rendőröket küldött a helyszínre, és azt tanácsolta a férfinak, hogy maradjon távol a macskától az éjszaka hátralévő részében. 

Ha kíváncsi a beszélgetésre, kattintson ide. Ha pedig érdekli, hogy milyen szemétségekre képesek még az ártatlannak tűnő szőrmókok, erre fáradjon.