De komolyan, a Photoshopot már 1988 óta használják, az elmúlt években pedig már eljutottunk oda, hogy a program már boldog-boldogtalabnnak ott van a gépén, sőt egy halom olyan applikáció is létezik, amivel a telefonokon is lehet már manipulálni a képeket.

Ennek ellenére még mindig létezik egy csomó ember, aki őszintén rá tud csodálkozni egy olyan fotóra, ami állítólag egy szellemet ábrázol. Ilyen fotó az is, amit a Mirror kapott fel, és amit egy kórházi dolgozó, Andrew Milburn készített egy Leedsben található kórház folyósóján.

A képet amúgy Snapchaten küldte el a csajának, állítólag csak azért, hogy bizonyítsa, tényleg a kórházban van, és dolgozik. Milburn azt állítja, először észre sem vette rajta az alakot, ami egy egészen szellemszerű kislánynak néz ki. De miután észrevette, feltöltötte a Facebookra, és szerinte most a fél világ azon pörög, hogy milyen halott kislány szelleme kísérthet a kórházban.

A sztorit Milburn aztán kiszínezte azzal is, hogy

a kórház több dolgozója hallott már lépteket a kórház folyósóján, miközben nem is volt ott senki, és többen már a mosdóba is félnek emiatt kimenni.

Én azért megnézném Milburn telefonját, mert gyanús, hogy rajta van a Ghost Capture nevű app.