horoszkóp
fC8YCog

Ilyen az amerikai börtönélet egy heroinfüggő lány szemével

2015.06.19. 15:46

Egy egykor heroinfüggő lány az Imguron osztotta meg börtönbeli élményeit, és azt, hogy az ott töltött három hónap mennyire változtatta meg, illetve mentette meg életét.

Az alábbi képet pár nappal börtönbe vonulása előtt készítette magáról. Egyébként heroin birtoklása miatt csukták le három hónapra.

CApkSWM
Fotó: imgur.com

Ezt a képet pedig szabadulása napján, a fenti fotóhóz képest három hónappal később és 13 kilóval nehezebben készítette.

A45xdp7
Fotó: imgur.com

Őszintén szólva, a börtön mentette meg az életem.

A nevét elárulni nem akaró nő Henrico megye egyik börtönében töltötte le büntetésének első hónapját, állítása szerint rettenetes körülmények közt, ugyanis a kétszemélyes cellákban néha hatan is aludtak. Ketten az ágyakon, négyen pedig a földre fektetett matracokon, közvetlenül a vécé mellett.

Arról is panaszkodott, hogy mivel a rabok délután négykor kapnak utoljára enni, így lefekvés előtt már mindenki nagyon éhes, ezért abból főztek maguknak vacsorát, amit a börtön boltjában meg tudtak vásárolni. Ez általában az alábbi fotón látható , csipszekből, mindenféle puffasztott rágcsából és zacskóstésztából összekevert cumó volt.

q7UEygB.png
Fotó: imgur.com

Eldicsekedett a violinkulcsot ábrázoló börtöntetkójával is, amit egy golyóstollból készített tetoválógéppel készítettek, a tinta pedig koromból, vazelinból és samponból állt.

xNxD3zZ
Fotó: imgur.com

Mondjuk lehet, hogy jobban járt volna, ha a tetoválással vár egy kicsit, és nem a koszos börtönben csináltatja meg, hanem inkább kint, a szabadulása után. Vagy már a másik börtönben, ahova egy hónappal később szállították át. Mert az szerinte is sokkal tisztább volt, és jobban is érezte magát, ott ugyanis szabadon sétálgathattak, tévézhettek, kávézhattak, emiatt pedig maguk közt elnevezték a helyet öregek otthonának.

EzmJPbw
Fotó: imgur.com

Megmutatta azt a zárkát is, ahol a rabok a szabadulásuk előtti utolsó 7 órát töltik el egyedül, és ami úgy néz ki, mint egy átlagos gimnáziumi mosdó.

Engem pedig már csak az érdekel, hogy mégis mivel és hogyan fotózhatott a börtönben.