horoszkóp
18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

shutterstock 180151943

Erre gondolnak a férfiak nyalás közben

2015.06.21. 09:29 Módosítva: 2015-06-21 09:30:12

A Yourtango tette közzé a tökéletes nyári olvasmányt: mire gondolnak a férfiak nyalás közben vajon? A témát boncolgatták már sokan, a másik oldalról is, és nem sokra jutottak vele, ez ugyanis tényleg az a dolog, ami egyénenként változó, és amiben általánosítani biztosan nem lehet. A felsorolt hét dologban bárki talál közös pontot. 

A Yourtango hét férfit kérdezett meg a témában, mire gondolnak, miközben a partnerüket orálisan kielégítik. 

1. Mit csináljak a kezemmel? 

„Mindig is érdekelt, mit kellene tennem a kezeimmel. Öleljem át velük a lábát? Érintsem meg a mellét? A csiklóját?" – mondta egyikük. 

2. Hova tegyem a nyelvem? 

 „Amire sokat gondolok ilyenkor az  az, hogy hova tegyem a nyelvem" – mondta egy másik megkérdezett férfi, aki azzal magyarázta, hogy sok nő szereti, ha a csiklóját izgatják, de vannak nők, akik például az anális izgatást élvezik így.

3. Jól csinálom? 

„Amikor végül belemarkol a hajamba, azt imádom, ebből tudom, hogy amit csinálok, azt jól csinálom" – mondta az egyik megkérdezett férfi, aki nyalás közben azon morfondírozik, jó-e abban, amit csinál. 

4. Kajára 

 Pontosabban sütireceptekre, erre gondol az egyik megkérdezett, de ez nőktől függ, 

5. Semmire 

A legjobb válasz kétségkívül ez. 

6. Ezt miért nem tanítják az iskolában? 

Valaki azon kattog nyalás közben, miért nem tanítják az iskolában, hogyan kell ezt csinálni. 

7. Csak rá, és arra, amit csinálok 

 „Azon gondolkodom, hogyan adhatnék neki még több gyönyört, mert szeretem tudni, hogyha élvezi" – válaszolta a lehető legjobb választ az egyik megkérdezett férfi.