A 30 éves walesi Michelle Thomas akkor lett hatalmas sztár az interneten, amikor egy blogbejegyzéssel reagálta le online randipartnere alkatára tett megjegyzéseit, írja a Daily Post.

A Simon néven említett úr, akivel a Tinderen ismerkedett meg, emailjében arról tájékoztatta Thomast, hogy bár az arca és az egyénisége teljesen lenyűgözi, az alakjáról ez már nem tudja elmondani, és bocs, de inkább soványabb nőt akar.

A balai blogger úgy döntött, nem fogja emiatt szégyellni magát, sőt, inkább megosztotta a teljes levelet és az ő cseppet sem visszafogott véleményét erről. A bejegyzés felrobbantotta a blogját, 180 ezren olvasták a posztot, és áradni kezdtek hozzá a támogató kommentek, levelek, és persze számtalan randifelkérést kapott.

Ennek ellenére Thomas úgy döntött, egy időre felhagy az online ismerkedéssel, inkább máshogyan lovagolja meg a hirtelen jött népszerűségi hullámot. Ami egyébként elég durva, hiszen kapott már felkérést könyvírásra, szerepelt jó pár országos lapban, és tévéműsorban is.

Ezt kihasználva természetesen más nőknek akar segíteni, ezért #healthhappyhot néven mozgalmat is indított, ami arra hivatott, hogy mindenki jól érezze magát a bőrében.