A Vice egyik riportere egy fotóssal együtt 24 órát töltött el a New York-i Show Palace sztriptízbárban. Történeteket hallgattak a sztriptáncosnőktől, pultosoktól, más személyzeti tagoktól, így született meg a cikk arról, hogyan kell(ene) viselkedni egy sztriptízbárban. 

Ne is próbálkozzon senki szexszel a táncosokkal

A sztriptíztáncosok nem prostituáltak, bár előfordulhat olyan lány, aki szívesen bevállal többet is pusztán táncnál, de ezt egyik klubban sem engedik meg. A New York-i sztriptíztáncosnők például bosszantónak tartják, hogyha a pasik azzal jönnek, sok pénzt fizetnének egy dugásért. Ez tapasztalataik szerint az ázsiaiakra, a közel-keletiekre és a dél-amerikaiakra jellemző. A privát tánc lényege, hogy a pasi dőljön hátra, és nézze a táncot, élvezze, amit láthat. 

Legyen kedves, ne totál ijesztő figura

"Egy csomó srác mondja, hogy úgy nézek ki, mint a testvére" – például ilyen mondat is elhangzik sokak szájából. Az egyik sztriptíztáncosnőnek azt is mondta privát tánc közben egy férfi, hogy úgy néz ki, mint a lánya.... Az is megtörtént már, hogy egy pasi elővette a farkát a privát szobában, és maszturbálni kezdett, úgy szólt rá a táncos, hogy tegye el. Bár ugyanez a férfi igyekezett jóvátenni a hibáját, és legközelebb vitt magával süteményt a táncoslánynak.

Az izzadásgátló nem ellenség

„Volt egy srác, aki nagyon bűzlött. Főiskolás fiú volt, nem használt dezodort. Olyan szaga volt, mint a hagymának" – mondta a Vice-nak az egyik lány, Asia, aki aztán egy teljes órán át táncolt privátban a büdös fiúcskának, és igyekezett túlélni a helyzetet.

A fétis előadásért és hasonlókért külön kell fizetni

Az extrákért általában mindenhol fizetni kell,  még a gyorséttermekben is. Ez alól nem kivétel a sztriptízbár sem, így ha valaki fétis különszámot, vagy  nővérkés előadást óhajt végignézni egy órán át, akkor fizetnie kell pluszban. Az egyik New York-i sztriptíztáncosnőtől azt kérte egy férfi, hogy hadd szagolja meg a seggét – igen, szó szerint ez volt a fétise. Több pénzért meg is tehette.

Ne élvezzen senki a gatyájába

Az öltánc óhatatlanul is erekciót eredményezhet, ami pedig általában élvezéssel jár, de a táncosok ezt rühellik. Olyannyira, hogy a Ruby nevű New York-i táncosnő egyszer azt mondta egy kliensének, hogyha érzi, hogy elélvez mindjárt, akkor figyelmeztesse őt, és abbahagyja a táncot. A táncosoknak főleg az a bajuk, hogy öltánc közben megtörténhet, hogy pont beleülnek élvezéskor a férfiak ölébe, és ezt nem akarják.

Tisztelni kell a táncosnőket

Sokan úgy kezelik a táncosnőket, mint a rongyot, és nem félnek kimondani, hogy a táncosnők csak "kibaszott kurvák". A biztonsági őrök feltehetően itthon is tudnának hasonlókat mesélni, ugyanis az ilyen hozzáállással bíró fiatalembereket végül ők dobják ki az utcára a klubból.

 Se telefonszámot, se randit nem illik kérni

A táncoslányoktól sokszor kérik el a telefonszámukat, vagy hívják el őket randira, és biztos megtörténik, hogy két ember közt akár a privát öltánc közben szikrázik a levegő, de ez elég ritka. A kapcsolat a kliens és a táncosnő között szakmai kell, hogy maradjon. A házasodni vágyók sem sztriptízbárban fogják megtalálni álmaik nőjét, a házasságkérést is nehezen viselik a táncosok – ezek szerint ez tényleg megtörténik.