Jonathan Murphy és a felesége éjszakánként kamerás bébimonitorral figyelik, hogy minden rendben van-e a most nyolchónapos gyerekükkel. A napokban viszont olyan felvételt láttak a bébimonitor kijelzőjén, ami teljesen kiakasztotta őket – írja a Mirror.

Lehet, hogy csak valami fura koszt néztek szellemnek, de meg vannak róla győzödve, hogy egy kb. másfél perces szellemészlelést sikerült rögzíteniük a consetti otthonukban. A kijelzőn egy fehér folt jelent meg, ami mindenfele úszkált a gyerek körül, amikor észrevették, akkor az apuka bement a gyerek szobájába megnézni, hogy minden rendben van-e.

„Az első gondolatom az volt, hogy ez egy szellem. Tudom, hogy őrültségnek hangzik, de nem találtunk rá más magyarázatot. Még mindig nem tudjuk, hogy mi lehetett az. Nem hajtott el autó a ház előtt, a szobát pedig sötéten tartjuk” – mondta az apuka a lapnak.

„Victoria nem igazán akarta, hogy visszavigyük a gyereket a szobájába. Még nálam is jobban aggódott” – mondta Jonathan Murphy.

És valóban, az anya arról beszélt a lapnak, hogy jól kiakadt attól, hogy látott valami szokatlant a nem túl jó képminőségű monitor kijelzőjén. „Bárcsak hamarabb előkaptam volna a kamerámat, mert már azelőtt ott volt, hogy Jonathan bement volna a szobába! Nem lehetett tükröződés, vagy ilyesmi. Sosem hittem a szellemekben és hasonlókban, de ötletem sincs, hogy mi lehetett. Kissé kiakadtam!”  mondta az anya, Victoria Murphy.

A felvételen egyébként a legfélelmetesebbnek az a pillanat néz ki, amikor az apa odanyúl a bébimonitorhoz, és a rossz minőségű kamera és kijelző miatt egy nagy fehér pacának tűnik csak a keze.

Reméljük, a szülők nem látták az utóbbi néhány év egyik legparább horrorját, az Insidioust, amiben komoly szerepet kap egy bébimonitor.