A 23 éves, texasi Amanda Fishernek egy barátja szólt, hogy van egy lány Instagramon, aki pont úgy néz ki, mint ő. Utánajárt, és amikor meglátta a 22 éves Meredith Pondról készült képeket, leesett az álla – írja a Buzzfeed.

 „Azt már sokszor mondták, hogy úgy nézek ki, mint Zooey Deschanel vagy Katy Perry, szóval először azt gondoltam, biztos halványan emlékezteti őket rám – nyilatkozta Fisher a BuzzFeed News-nak. 

  Aztán néhány barátja küldött neki képeket az ikertornyáról   na ekkor esett le az álla. A másik lánnyal akár egypetéjű ikrek is lehettek volna, különösen akkor hasonlítanak egymásra, amikor Fisher korábbi, még világosabb hajjal készült képeit nézzük.

„Teljesen lesokkolt" – mondta Amanda Fisher.

 

 

Jól figyeljen, könnyű összezavarodni. Tehát ezen a képen Amanda Fisher látható:

Ezen pedig Meredith Todd:

Miután túltette magát az első sokkon, Fisher elhatározta, hogy felkeresi a lányt, de hiába próbálkozott nála Instagramon. Végül úgy döntött, az internet népének segítségét kéri, és felrakott pár képet Imgurra, hátha valaki segít neki azonosítani az ikertornyát.

They found her in Instagram but it doesn't seem like she uses it very much. I have a feeling she uses imgur judging by the pictures she has posted. I'm hoping she will see this so she can be just as weirded out as me!FP Edit: In response to all the messages, yes I will update everyone if I find her! Also, I'm cracking up because half of you say "Both of these pictures are you"; and the other half says "You look nothing alike". Thanks for the updoots in hopes of finding her. I'm hoping she didn't cease to exist after I saw her.FP Edit #2: A lovely Imgurian knows her and sent me her FB page, waiting on a response...

„Azt gondoltam, klassz lenne dumálni vele, megtudni, hogy ő hogy látja ezt az egészet. Nem mindennapi dolog egy olyan emberrel beszélni, aki minden nap ugyanolyan arccal kel fel, mint a tiéd” – írta.

Emberek ezrei válaszoltak a posztjára, köztük olyanok is, akik azzal vádolták Fishert, hogy összephotosopolt magáról két képet, mások meg azt írták, hogy nem is hasonlítanak. 

Pár nappal később jött a fordulat: az egyik imguros felismerte a másik lányt (ugyanahhoz a fodrászhoz járnak), és kiderült, hogy 22 éves, Indiana államban él, és Meredith Pondnak hívják. Fisher végül a Facebookon érte utol ikertornyát. Azt mondja, nem tudja pontosan, Pond hogy vette a dolgot, de 

először valószínűleg megijedt és összezavarodott.

Fisher azt reméli, egy nap majd személyesen is találkoznak. 

Valahol azt olvastam, hogy mindenkinek legalább 6-7 hasonmása van a világon. Mindig azt gondoltam, furcsa lenne találkozni valamelyikükkel.