Ön mit tenne, ha a macskája helyett egy medve próbálná beszuszakolni magát a bejárati ajtó macskáknak fenntartott nyílásán? Doug Harder fogott egy fényképezőgépet és lefotózta a láthatóan zavarban lévő szomorú medvét, aki éppen akkor jött rá, hogy ő bizony nagyobb mint egy macska, és akármennyire erőlködik, nem fog átférni azon a nyíláson.

Egyébként nem ez az első eset, hogy ez a medve próbált bejutni a lakásba, ugyanis Harder beszámolója szerint előző nap két órán keresztül sikálta a szőnyeget a medve randalírozása után. Még szerencse, hogy a ház tulaja nem volt otthon, így benne nem tett kárt az állat, csak felzabálta a Toblerone csokit, kiette a konyhából a brownie-t és a lisztet, aztán becammogott a halószobába egy doboz Pepsiért. Mikor jól lakott és már szomjas sem volt, a ház szőnyegére piszkított és elmenekült, mikor meghallotta, hogy a tulajdonos hazaér. Másnap újra visszatért randalírozni, de másik ajtón próbálkozott, ekkor készült róla az ominózus fotó is. 

It all started with me sending the local tv stations in Spokane yesterday a photo of a young bear trying to get in my...

Posted by Doug Harder on 2015. augusztus 15.