horoszkóp

Ez a nő halálosan szerelmes a tömeggyilkos Anders Breivikbe

2015.08.20. 15:12 Módosítva: 2015-08-20 15:53:00

A húszas éveiben járó, Victoria néven emlegetett svéd nőt egyáltalán nem zavarja, hogy szerelme 2011. júliusában 77 ember mészárolt le. A The Daily Mail szerint eddig 150 levelet küldött Anders Breiviknek a börtönbe, és néhány aprósággal is megajándékozta. Például egy kék nyakkendővel, amihez hasonlót a tömeggyilkos a tárgyalása alatt is viselt. Hát nem romantikus?

Fotó: Twitter

„Én tényleg nem tudok élni nélküle! Így csak még jobban érdekel, hogy ennyire kiszolgáltatott helyzetben van.” – nyilatkozta a nő, aki azelőtt ismerte meg Anders Breiviket, hogy tömeggyilkos lett belőle. Egy online játék hozta össze őket 2007-ben, de aztán két év múlva megszakadt közöttük a kapcsolat. Valószínűleg azért, mert a férfi ekkor már a merényleteket tervezgette.

Fotó: Twitter

Victoria azonban 2012-ben újra megkereste, és azóta már legalább 150 levelet küldött a 21 évre lecsukott Breiviknek, akitől eddig kétszer kapott választ. A személyes találkozóra viszont egy darabig még várniuk kell, mert a börtön szabályzata tiltja, hogy bárki is meglátogassa a gyilkost.

A norvég mészárosnak egyébként nem Victoria az egyetlen rajongója, tavaly legalább 800 levelet címeztek a számára. Tárgyalása alatt pedig egy 16 éves lány ajánlkozott fel neki, hogy szívesen hozzámenne.

Mint ismert, Anders Breivik 2011. július 22-én hajtotta végre a terrortámadásokat. Előbb Oslóban robbantott fel egy autóba rejtett pokolgépet, majd áthajózott Utøya szigetére, ahol válogatás nélkül kezdte agyonlőni a Munkáspárt ifjúsági szervezetének táborozóit. Összesen 77 embert ölt meg.