A Sencsen városában élő „SexyCyborg" nem egy átlagos hacker. Nincsenek pattanásai és a háta sem görnyedt, ellenben formás combjai és tekintélyes méretű szilikonmellei vannak. Ha valaki látja az utcán, a külseje alapján pornósnak is gondolhatja. Pedig valójában webfejlesztéssel foglalkozik, valamint mérnökösködik is: a semmiből épít saját tervezésű kütyüket.

A kínai lány először néhány Tumblr-es fotó miatt került a figyelem középpontjába. A képeken azt lehetett látni, hogy egy rövid, világítós szoknyában mászkált az utcán. Amikor a Mivoltma megkérdezte erről, elmondta, hogy nem egy színes segglámpát reklámozott, hanem a saját készítésű világítós szoknyáját próbálgatta, amit a telefonjával tud vezérelni.

SexyCyborg saját bevallása szerint zenei fesztiválokon látott világítós ruhákat, és annyira megtetszettek neki, hogy elhatározta: ő is összedob valami hasonlót. Arról is beszélt, hogy a kínai férfiak inkább az ártatlan, kislányos külsejű nőkre buknak, ezért csak a legritkább esetben zaklatják a külseje miatt, illetve hogy nagyon szereti a magyar kajákat. Kész főnyeremény, nem?

A The Mirror szerint az ázsiai szexbomba a világítós szoknya után most egy újabb különleges találmánnyal rukkolt elő. Egy olyan magassarkút tervezett, ami akár ipari kémkedéshez is használható lenne. A cipőben különféle hacker eszközöket rejtett el, így egy vállalati létesítménybe bejutva titkos adatokhoz juthatna hozzá a segítségével, de igazából csak a biztonsági rendszerek teszteléséhez csinálta. 

SexyCyborg nagyon is tisztában van vele, hogy mennyire jó nő, ezért a tervébe a gigamelleit is belekalkulálta. 

„Azt hiszem, reális esélye van, hogy egy fickó néhány ital után meghívjon az irodájába, egy táska azonban gyanút kelthet, a mobilokat meg általában elveszik a bejáratnál. Az átlagos szerkóimban nincs is annyi hely, hogy bármit is elrejtsek bennük. De ez csak eggyel több ok, hogy ne gyanakodjanak rám" – fejtette ki SexyCyborg, aki ebben a helyzetben a „felsőtestével” terelné el a figyelmet, ezért áldozata jó eséllyel nem gondolna rá, hogy a lábain valami veszélyes dolgot hord.

A fenti fotón azt mutatta meg, hogy miket pakolt a cipő titkos rekeszeibe. Például egy USB-s keyloggert, ami minden leütést rögzít a számítógépen, így a jelszavak is kinyerhetők belőle, illetve egy olyan kütyüt, amivel hálózatokba tudna betörni. És még így is marad hely egy kisebb zárfeltörő készlet számára is. 

Ha szeretné megnézni a hölgyet munka közben, vagy netán kíváncsi a tangás fotóira is, az alábbi galériát ugyancsak meleg szívvel ajánljuk!