Egy népszerűs sydneyi kocsma, a Cruise Bar a napokban új részleget nyitott, és ahogy azt illik, ennek örömére nagyszabású nyitóbulit tartottak, viszont a buli után nem biztos, hogy olyan visszhangot kaptak, mint amilyet szerettek volna.

A nyitóbulin úgy szolgálták fel a gyümölcsöket, hogy azokat meztelen férfiakra és nőkre halmozták. Najó, nem voltak teljesen meztelenek, alsónadrág és bugyi volt rajtuk, viszont már ez is bőven elég volt ahhoz, hogy kiakadjon rájuk a fél internet.

Értelemszerűen a banánokkal és egyéb gyümölcsökkel fedett mellű nőkről jelentek meg az első fotók Instagramon, úgyhogy viszonylag gyorsan elindult a gyűlölethullám, hogy micsoda maradi, szexista, meg úgy általában primitív dolog 2015-ben így felszolgálni bármit is, és hogy ennél jobban kézzelfogható bizonyítéka talán nem is lehet a nők tárgyiasításának.

Az már nem tudott érdemben javítani a bárról gyorsan kialakult képen, amikor megjelentek a posztok arról, hogy férfiakat ugyanúgy tálcának használtak, mint nőket, vagyis a bár nem kifejezetten a nőkkel szemben volt szexista, hanem az üzemeltetők csak úgy általában szeretik a primitív vicceket.

A kocsma Facebook-oldalán elkezdték lepontozni a helyet, akik véleményt is írtak, arra panaszkodtak, hogy mennyire sértő volt a nyitóbulin embereken felszolgálni az ételeket. A legjobb az egészben viszont, hogy mostanra megjelentek azok is, akik szerint semmi probléma sincs azzal, hogy milyen volt a nyitóbuli, és elkezdték felpontozni a helyet. Több olyan vélemény is akad, mind a pro, mind a kontra oldalon, amiben a posztoló bevallotta, hogy még sosem volt a helyen, de vagy soha nem is megy, vagy ezek után mindenképpen szeretne eljutni.

A Cruise Bar a maga részéről úgy tűnik, köszöni szépen az ingyenreklámot, az újságoknak nem reagáltak az őt ért kritikákra, de a saját Facebookjukon sincs olyan poszt, ami a nyitóbuli visszásságaira reflektálna.