Jesus Aceves családjában nagyjából harmincan születtek farkasember-szindrómával. A hypertrichosis miatt a 41 éves Aceves és testvérei is tetőtől talpig szőrösek. A mexikói férfiről már nem az első dokumentumfilm készül. A legújabb szeptemberben jelenik meg, és a BBC is írt róla. A portréból kiderül, hogy Jesus Acevesnek nem volt egyszerű feldolgoznia, hogy egy ilyen ritka bőrbetegséggel született. 

Aceves egy két évvel ezelőtti sorozatban elmesélte, hogy az 1938-ban született nagybátyja volt az első a családban, akinek hypertrichosisa volt. Ez egy nagyon ritka bőrbetegség, fokozott szőrnövekedés jelentkezik a test olyan pontjain, ahol az átlag szőrtelen. Csecsemőkorban és később is beindulhat a szőrösödés. Acevest egész gyerekkorában kis farkasnak csúfolták, és mindig kerülték az emberek. Egy mexikói városban, Loretóban született, ahol a közösség kiközösítette a családot. 

12 éves korától dolgozott különböző vásárokon, az egyiken nézte ki magának egy cirkusz tulaja. A férfi megkérdezte, hogy Acevesnek van-e még testvére, akik hasonlóak hozzá. Két bátyjával csatlakozott a cirkuszhoz: 

A férfi azt mondta, hogy jól megfizetne és mindegyikünket akarja. Azt mondta, ad szállást és pénz is lesz. Igent mondtam. 

Ettől kezdve Jesus Aceves egy freak show-ban dolgozott, a testvéreivel együtt fogdoshatta és fotózhatta a közönség. A farkasember elmesélte, hogy a kezdeti időszakban még az utcára sem mehetett ki. Mivel ő volt az egyik látványosság, nem láthatta meg senki. Később alkoholista lett: 

Nagyon sok sört ittam. [...] Fel akartam magam szabadítani az ivással.

Aztán sikerült megszabadulnia a függőségétől. A dokumentumfilmben Aceves a családját is bemutatja. A gyerekei örökölték a hypertrichosist, de szerinte a lányoknak sokkal nehezebb. A legidősebb lányát, Karlát elhagyta az anyja, és mivel Aceves sokat utazott, a nagymamája nevelte fel. Ő az egyetlen a családban, aki befejezte a gimnáziumot. Neki is van egy gyereke, de a szülés után elhagyta az apa, úgyhogy egyedül neveli a gyerekét Texasban.