shutterstock 161682407

Márpedig a nők az átlagos méretet szeretik

2015.09.09. 21:39

Az 50 centis farkú férfi felkavarhatta a tudosókat (is), ugyanis ismét megkérdeztek pár nőt arról, milyen méretet tartanak tökéletesnek. Ez a kutatási téma a nők orgazmuskészsége mellett az egyik legnépszerűbb a szexológusok körében. A farokméretről készült legújabb kutatást a The Daily Beast jelentette meg, a vizsgálat Dr. Nicole Prause szexuál-pszichofiziológus nevéhez fűződik. Az érdekesség az, hogy míg korábban fotók aalpján választhattak a nők, most 3D nyomtatóval készült műbrokikból állapíthatták meg, milyen számukra a tökéletes farok: egyéjszakás szexre való és hosszú távú társnak való péniszeket is kellett választaniuk.

A UCLA és az Új-Mexikói Egyetem kutatói a vizsgálathoz száz különböző méretű (hosszúságú, kerületű) erektált péniszt mutattak a kutatásban résztvevő 75 nőnek. A választások alapján a száz 3D nyomtatott pénisz mindössze 33-ra szűkült. A nyomtatott péniszek mindegyike kék színű volt, csakhogy a faji különbségeket elkerüljék mint befolyásoló tényezőt. A nőknek hosszú távú partnernek való farkat és egyéjszakás szexre való farkat is választaniuk kellett, meglepő módon eltérő eredmények születtek.

Kiderült, hogy a hosszú távú kapcsolatra a tökéletesnek választott péniszméret a 16 centi hosszú, erektált állapotban. Az egyéjszakás szexre egy kicsivel nagyobb (pár milliméterrel) méretű farkat választottak a vizsgálatban résztvevő nők, aminek a kerülete is egy leheletnyit nagyobb a hosszú távú társnak választott farokmérettől. Az is kiderült, hogy egyéjszakás szexre jó humorú, kedves, jó egzisztenciájú és intelligens férfit szeretnének a nők - nagyobb farokkal.

Úgy tűnik, hogy hosszú távon a kisebb, vékonyabb farok a nyerő, tehát annak, akit minden nap látni szeretnének hátralévő életükben, akinek a tekintetét először látni akarják, amikor felébrednek, lehet kisebb, vékonyabb farka. A szerelem, az érzelmek és az elköteleződés valószínűleg többet nyom a latba a méreteknél. 

A 3D nyomtatóval készült kutatás eredményeit először a PLOS One szakmai folyóiratban tették közzé, a vizsgálatban résztvevő nők megtapinthatták a nyomtatott falloszokat, ami egyedülálló az eddigi vizsgálatokat tekintve. Összességében elmondható, hogy bár az egyéjszakás szexben a szexuális élvezet tűnik fontosabbnak, még akkor is az átlagosnál egy kicsivel nagyobb mérettel elégedettek a nők. Azaz a 16 centivel, így a faroknövelő technikáknak és a húsz centis farkakról való álmodozásnak nagy valószínűséggel nincs semmi értelme.